IE 7 den çok memnundum fakat birden hata mesajlarıyla kapanmaya başladı.defalarca silip yükledim ama hep kapanıyor kendiliğinden.ne yapmalıyım?
Internet explorer
İnternet eklentilerinde flaş player vardır ve ie yi kaldırıp kurmayla silinmez.İnternet seçenekleri eklentileri yönet seçeneğinden önce devre dışı bırakıp İE yi yeniden başlatın kapanma sorunu gittiyse aynı şeçeneklerden eklentiyi sil seçeneği ile silip ilk internete bağlantınızda yeniden yüklenmesini sağlayın.
arkadaşlar size önerilerde bulunmuş. bende ek olarak:
size internet explorerdan çok daha iyi bir tarayıcı olan firefox kullanmanızı öneririm. Firefox açık kaynaklı, internet explorerdan çok daha hızlı ve ücretsiz eklentileriyle bir tarayacıdan beklenilenden çok daha fazlasını yapabiliyor. denemek isterseniz:
opera yı deneyebilirsin sade anlaşılır eklentiler ve kendine has anlaşılır diğerlerinde olmayan özellikler. www.opera.com
saintie7 normalde sp3 ile birlikte gelmekte ve hep sorunlarla dolu 7 kullanmanı tavsiye etmiyorum 4 5 sayfa açıldımı kendiliğinden kapanıyor.IE7, SP3 ile gelmiyor (malesef, keşke gelseydi de, IE6'dan kurtulsaydık)IE7 kapanma sorunlarına gelince, lütfen Program Ekle kaldırdan, ne kadar "toolbar" varsa kaldırın. Sisteminizi gözden geçirin. Denetim Masası'ndan Internet seçeneklerine girin... Oradan da, "Programlar -> Eklentileri Yönet" kısmına bir bakın. Microsoft ve Flash olmayan herşeyi Etkinsizleştirip deneyin ve lütfen Virüs ve Malware taraması yapın bilgisayarınıza...
sayın arkadaşlar ilginize ve yanıtlarınıza çok teşekkürler.bütün bu karmaşık şeylerle başa çıkmam mümkün olmayınca IE 8 beta yükledim vede şimdilik herşey yolunda.tekrar teşekkürler.....