slmlar..bedava filim izle adlı sitenın toolbarını yükledim..şimdi giriş sayfamda "google özel arama" açılıyor ve sayfa adresi kısmında --htp://bedavafilmizle.org/search.htm-- bu adres var
internet explorer i sağ tıklayıp özellikler dediğimde giriş sayfasını değiştir komutları aktif değil değiştiremiyorum..ne yapmalıyım..teşekkurler
internet giriş sayfamı değiştiremiyorum?
İE 7 kullanıyorsan sağ ust köşede ev sımgesı var onu tıkla giriş sayfanı oradan değiştırebılırsınn..
malesef 6.0 kullanıyorum...yok mu başka yolu?
Çok teşekkürler dostum.İlk linki indirdim. Sorun sayenizde çözülmüştür.
İtyi çalışmalar.
mesele çözülmüş ama yine de söylim dedim..
bu şekilde de sorunu çözebilirsiniz :
HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel
Dizinini takip ederek git. Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1#8243; olan değeri “0#8243; olarak değiştir
bu arada birşey sorcam; avatarı nasıl degiştircez?
ya ben bişey söyliycem. büyük harfle yazdıgımdan dolayı hepinizden cok özür diliyorum... yanlız avatar nasıl değiştiriliyor?
sasavor uye adına tıkla sıfrenı yenıden gır uye bılgılerı kısmında gorursun..
Toolbar ve Free yazan programlardan kendinizi sakinin arkadasim.
Antivirus temizlemez onu Anti malware ve Spybot ile temitzle 2 ile birlikte.
Ad adware yada Avg spywarede deniyebilirsin istiyorsan.
kanka tamam buldum avatar degiştirmeyi ama her resme 96x96 deil diyor
yardım pls.....
fotoğraf düzenleme programları sayesinde seçtiğin resmi düzenleyip(avatarın boyutu mutlaka 96*96 olmalı yoksa kabul etmiyor) kendi avatarın yapabilirsin bu arada resmin formatı jpeg olmak zorunda diğer formatlarıda kabul etmiyor.
tavsiyem bu program hem free hemde kullanışlı anlamadığın bir yeri olursa sorabilirsin.
Photoscape