arkdaşlar iş yerindeki internet sayfası yapışmış silemiyorum nasıl düzenleyebilirm..google kayıtlıydı şimdi başka site var silemiyroumda nasıl değiştirebilirim...acil....
İNTERNET GİRİŞ SAYFASI SİLİNMİYOR :S:S: acil...
İnternet Explorer mı kullanıyorsunuz ?<
EVET İNTERNET EXPOLLERER KULLANIYORUM
hasan__38 dediğim adımları takip ediniz... ilk önce internet expolere girin Araçlar>İnternet Seçenekleri> giriş sayfası yerini gördünüz oraya www.google.com.tr yazın sanırım sorununuzu çözecektir ;)
Eğer arkadaşın verdiği yolla sorun çözülmez ise, bilin ki sistem virüs kapmıştır.
İnternette gezinirken girmiş olduğunuz bir siteden kaynaklanan trojan gibi bir yazılımdan dolayı kendi isteğiniz dışında internet giriş sayfanız değişmiş olabilir ve burada google giriş sayfası yerine başka bir adresi de silik bir vaziyette görebilirsiniz. Açılışta da bu silik halde duran site açılıyor ise aşağıdaki işlemi yaparak tekrar google yi giriş sayfası olarak düzeltebilirsiniz.
Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main anahtarında bulunan adresi değiştirin.
yada,
HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel(denetim masası)
Dizinini takip ederek git. Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir.