Arkadaşlarımın söylediklerine göre internet hızları 4 katına çıkıyormuş.Onlarda reklamlarda duymuşlar.Bu doğrumudur?
Eğer doğruysa benim 4gb kotalı internetim vardı şimid kampanyayla yine 1024lük sınırsız tarifeye geçtim (42ytl).Daha yeni geçtiğin için benim internet hızımda 4 katına çıkarmı?
internet hızı 4 katına mı çıkıyor?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
269 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
816 mesaj
Benim bildiğim o dediğin çoktan oldu. Sınırsız kullanıcıların hızları 4 katına çıktı ancak kotalılara bir hız artması yapılmadı. Kotalıların da hızını artıracaklar diye bir şey duymadım, zaten öyle bir şey çok saçma olurdu. 1024 4 gbı 4096 yapsalar nolcak? 4 gb kota ile. Komedi olur valla.
Yıllanmış Üye
123 mesaj
ya bence hızı arttırcağına kotayı yükseltseler daha makbule geçer vallah :)
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
elrohiremreArkadaşlarımın söylediklerine göre internet hızları 4 katına çıkıyormuş.Onlarda reklamlarda duymuşlar.Bu doğrumudur?Sizin geçtiğiniz tarife zaten 256/64 kbps'lik sınırsız tarifenin yükseltilmiş hali. Yani tarife değişiklikleri çoktan yapıldı.
Eğer doğruysa benim 4gb kotalı internetim vardı şimid kampanyayla yine 1024lük sınırsız tarifeye geçtim (42ytl).Daha yeni geçtiğin için benim internet hızımda 4 katına çıkarmı?Yeni tarifelere http://www.ttnet.net.tr/yeni.htm adresinden ulaşabilirsiniz.
Yıllanmış Üye
2,438 mesaj
https://www.chip.com.tr/forum/te ... rebilir_t38141.html
hız çıktı ama bağlantılar rezil şu anda 4 mbps 2 mbps cıkıyor adsl testte 1 mbps 348 kbps çıkıyor alt yapısız hız yükseltme ancak bu kadar ve link de yazıyor bazı şeyler
Son Düzenleme: kuruwa ~ 14 Eylül 2007 18:25
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
www.speedtest.net sitesini kullanın. Daha güvenilir sonuçlar veriyor.
elrohiremreArkadaşlarımın söylediklerine göre internet hızları 4 katına çıkıyormuş.Onlarda reklamlarda duymuşlar.Bu doğrumudur?Kotalılarda hiçbir gelişme yok ,sadece 3'den 4 GB'a çıktı kotalı kullanıcılar, başka da bir ilerleme yok.
Eğer doğruysa benim 4gb kotalı internetim vardı şimid kampanyayla yine 1024lük sınırsız tarifeye geçtim (42ytl).Daha yeni geçtiğin için benim internet hızımda 4 katına çıkarmı?