Arkadaşlar 1 Mbit İnternet Kullanıyorum Ama Süper Bir Şey Oldu 1.93 ü Gördü Dün 2.2 yi gördü Bu Normal mi ?
Aşağıya Resim Koydum...
İnternet Hızı Normal mi ;)
arkadaşlar bende bir şey soracağım aynı şekilde benimde internetim 1 mbit sınırsız bir kaç hafta öncesine kadar arkadaş gibi bazen 1 mbyt falan ooluyordu inanamıyordum ama dediğim gibi bazen tek tukdu.. en kotu ihtimalle 200 ile 300 arasında dolasırdı.. fakat suan 50 kb falan zar zor oluyor.. neden bu kadar yavaşladı anlamadım.. modemı değiştirdim sipplitri değiştirdim ama olmadı sizce ne yapmalaıyım?
arkadaşlar bende bir şey soracağım aynı şekilde benimde internetim 1 mbit sınırsız bir kaç hafta öncesine kadar arkadaş gibi bazen 1 mbyt falan ooluyordu inanamıyordum ama dediğim gibi bazen tek tukdu.. en kotu ihtimalle 200 ile 300 arasında dolasırdı.. fakat suan 50 kb falan zar zor oluyor.. neden bu kadar yavaşladı anlamadım.. modemı değiştirdim sipplitri değiştirdim ama olmadı sizce ne yapmalaıyım?
Download Programı Kullanıyormusunuz?
Aynı programı bende kullanıyorum jdownloader 512 kb bağlantıyla indirme işlemlerini dondurup tekrar başlattığımda bendede 1.93 mb görüyor ama birkaç saniyeliğine yani devamlı o hızda kalmıyor
download programı olarak genel anlamda utorrent yada flashget kullanıyorum ama ikisi ilede en fazla 46- 50 oluyor?
1 megabitti en yüksek gördügüm hız 119 kb/sn. Üstelik download programıyla. Ne iş yaw
hyr bea görüntü hatası deil o server hızıyla alakalı bir şey server boşsa 3 mb la bile başlar yavasş yavaş iner
bendede aynı sorun var önceden internetim hızlıydı ama bu aralar bayğı bi yavaşlama var acaba ttnettemi bi sorun var benim internettemi yardımcı olursanız sevinirim