Arkadaşlar internetten macları izleyince 1 mb az geldığı ıcın onu programla artırmanın yolu varmıdır?Yada başka bir yol bilen?
İnternet Hızı
Ya ben aslında tarife değişikliği yapmak istiyorum ama fiyatlar çok kazık..Benım ısteedığım 2mb hız ve limitsiz tarife şoyle en fazla 45-50 lıra cıvarı ama bu fıyatlarda hıc yok butun sırketlerın sıtesıne baktım bana uygun olan yok ya.........
kendine uygun bi tarife bulman lazım, ttnet'in netlimitsiz paketi sana göre işte: 8Mb net, sınırsız download. sadece 15gb'ı geçince hızı düşürüyor(şimdilik öyle bişey yok ama yavaş yavaş başlıyor o durum işlemeye tabi). onun dışındaki paketler senin bütçeyi aşar gibi şimdilik...
Teşekkürler doğru ttnette vardı oyle 8 mb limitsiz 49 lira ama o aylık ne kadar gelır ve 8 mb dediği hız kaca kadar cıkar en fazla yanı mac falan rahatlıkla ızleyebılırım dımı?
8 Mbit hız en kötü ihtimalle 4-5 mbit'e kadar çıkabilir. Maçı rahat izleyebilirsiniz yani.
TTnetin sitesin de düşüyor diye yazıyor.Adil kullanım 15 gb...Ama önceki arkadasın dediığı gibi daha cııkmamıs fakat cıkacakmıs...Bıde benım sorum var ınternnetten macları ızlerken kesinti donma falan oluyor ya peki hızımız 8 mb olunca bunlar olmaz mı?
Yani mac 20-30 saniyede bir donuyo 2-3 sanıye sonra gelıo sonra bır daha donuyo bır daha gelıo.Boyle olmaz dımı?Birde ttnette 49 tl yazıyor o fiyat faturaya ne kadar gelır bılıyormusunuz?Teşekkürler....
Yani mac 20-30 saniyede bir donuyo 2-3 sanıye sonra gelıo sonra bır daha donuyo bır daha gelıo.Boyle olmaz dımı?Birde ttnette 49 tl yazıyor o fiyat faturaya ne kadar gelır bılıyormusunuz?Teşekkürler....49 yazıyor 49 geliyor, piyango değil ki bu ne gelceği belli olmasın, sabit tarife. ayrıca merak etme hızın bikaç kat artıcaktır.
49 yazıyor 49 geliyor, piyango değil ki bu ne gelceği belli olmasın, sabit tarife. ayrıca merak etme hızın bikaç kat artıcaktır.Yok ondan değil bilmediğimiz vergiler falan vardır diye..Telefonda bile 20 liralık konuşmuşuz mesela 45 lira geliyor.Vegiler daha çok konuştuğumuzdan..Bun da da belki ole bısıler vardır 1-2 lira fark eder herhalde önemli değil....Teşekkürler yardımın için...