Merhabalar;
Bir süre önce internet hızımı yükselttim fakat başlat çubuğundaki göstergede hala Hız:100.0 Mbps yazıyor ve internet hızında değişiklik hissetmedim doğrusu.Neden böyle oluyor?Acaba modemle mi alakalı?
Modem:ZyXEL P-660RU-T1 v2
İnternet Hızı
O ethernetinin ne kadar hız alabiliceğini yazıyor.censezin verdiği adresten test edin
PING:42 ms DOWNLOAD SPEED:4.97 Mbps UPLOAD SPEED:0.66 Mbps
internet hızın 500mb olsa bile modem 100mb ye kadar destekliyor demek.
yeni modem mi almalıyım??O kadar cevap verilmiş bunu mu çıkarttın ?100 yazan yer değişmez (çünkü ora alabileceğin maksimum hız demektir) Şu anda kullandığın hız değil
Test sonuçlarında 4 mb gibi bir sonuç çıkmış
iyi bir hız daha ne istiyosun ?
Modemni değiştirsende bi değişiklik olmaz :)
Son Düzenleme: wd1001fals ~ 26 Mart 2011 07:52
Modem değiştirsen ne yazar TTNet 8 i veremiyor 500ü nasıl verecek ?
100 Mbps Ethernet kartının hızıdır ve modem ile bilgisayarın arasındaki bağlantı hızını gösterir, senin internet hızın şuan için 4 Mbps olarak gözüküyor muhtemelen evinin santrala olan uzaklığı senin bulunduğun yerde maximum 4Mbps internet hızı alabileceğin hızdır hızını daha fazla yükseltmeye kalkma sürekli internet bağlantında kesilmeler yaşarsın modemin canavar gibi bir modem değiştirerek boşuna kendine masraf etme..
100 Mbps Ethernet kartının hızıdır ve modem ile bilgisayarın arasındaki bağlantı hızını gösterir, senin internet hızın şuan için 4 Mbps olarak gözüküyor muhtemelen evinin santrala olan uzaklığı senin bulunduğun yerde maximum 4Mbps internet hızı alabileceğin hızdır hızını daha fazla yükseltmeye kalkma sürekli internet bağlantında kesilmeler yaşarsın modemin canavar gibi bir modem değiştirerek boşuna kendine masraf etme..Nasıl oluyor benim abonesi olduğum paket 8 Mbps.Ben 4 Mbps için neden 8 Mbpslik para ödüyorm ozman??Cevaplarınız için herkese teşekkür ederim
8 MBPS e kadar diyolar ama 8 mb net olarka almıyosun.Bende 8 MBPS e kadar olanını kulllanıyom ama max. aldıgığım hız 5 MBPS diye geçiyo.Tlf açtım 8 mb yapin dedim yaparsak netiniz gider diyolar ne alakaysa anlamadım ha eyer 8 mbps pro paket kullanıyosan diceyim bişe yok