İnternet hızlandırıcının kotaya etkisi

bysmh
14-04-2012, 20:01   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj

Merhaba arkadaşlar ben şimdi bi program indirdim.Program kayıt defterini düzenliyo pcnin daha hızlı çalışmasını sağlıyo.bide bu programın interneti hızlandırdığıda yazıyodu.Şimdi ben bundan önce bi ara cfosspped programını kullanmıştım ve internetim kotalı olduğu için kotayı fazla harcıyodu.Bu programda da aynı sorun olabilir mi ? programın adı auslogics boost speed. cevaplarınızı bekliyorum

gencler
14-04-2012, 20:20   |  #2  
Yeni Üye
38 mesaj

Bende kullanmıştım.Kotayı arttıracağını zannetmiyorum.

LENO7
14-04-2012, 21:02   |  #3  
LENO7 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj

İnternet hızlandırıcı diye birşey yoktur...
sadece indirme hızlandırıcıları vardır...

Kapalı Hesap (91855)
14-04-2012, 21:08   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 25
2,006 mesaj
Alıntı: LENO7  
İnternet hızlandırıcı diye birşey yoktur...
sadece indirme hızlandırıcıları vardır...
salihkarakas
14-04-2012, 21:11   |  #5  
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
84 mesaj

İnternet hızını çok belirgin olmasada hızlandırabilme şansın var fakat insan psikolojisi internet hızlı olunca daha fazla kullanıyor ve kotaya etkisi oluyor fakat yavaş bir internette hemen canın sıkılıyor ve daha az kullanıyorsun :D Ama genede internetini hızlandırmak istiyorsan programlardan umut bekleme tarifeni bir üst tarifeye geçiş yaptır tamamdır :)

bysmh
14-04-2012, 22:05   |  #6  
OP Üye
53 mesaj

sorumun cevabını deneyip görücem galiba bunu anladım :) bu programı kullanmadıysanız haklısınız öyle bi program yok :D

LENO7
14-04-2012, 22:23   |  #7  
LENO7 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj
Alıntı: bysmh  
sorumun cevabını deneyip görücem galiba bunu anladım :) bu programı kullanmadıysanız haklısınız öyle bi program yok :
benim demek istediğim;
internet hızlandırıcı diye programlar var ama bunların interneti hızlandırmayla alakası yok...ben denedim..birsürü programları değişik şekillerde denedim..Sonuç:Aynı net hızlanmadı...Birde kotaya gelince bu programlar kotayı çabuk dolduruyor ama neti hızlandırmıyor....

indirme programlarına gelirsek oda indirdiğin dosya boyutuna bağlı..ne kadar büyük dosya indirirsen ister yavaş hızda indirsin ister yüksek hızda..bunun değiştirdiği tek şey zaman kazandırıyor...sen indirme programları kullansanda kullanmasanda kotan aynı şeyi yapar..ama internet hızlandırıcılara inanma onlar boş şeyler...