ttnet dışından başka bi servisden internet alsam yine ev tlf kullanmak zorundamıyım?
internet için tlf şartmı?
kablolu internet nasıl aluyo arkadaşlar biraz açıklarmısınız?
Birde bunu nerden alıcam?
telekoma gidicen oturduğun yerde kablolu yayın var mı diye soracan varsa eğer abone olucan en son ayda 10 ytldi şimdi ne kadar bilmem, sonrada kablolu yayın üzerinden internet kullanmak istediğini söyleyip bilgi alacan.
1024 hızmı 10 ytl ?
Birde modem vs felan gereklimidir?
Biraz daha açıklarsanız :d
buraya bak bu kablotv nin http://www.turksatkablo.net/anasayfa.html a da bakabilirsin burada kablotv ve internet olan yerleri yazıyor
he bide kablonetin ayrı modemi oluyo. kablotv bayisinde biri soruyodu interneti başka yere götürebilirmiyiz diye. Onlarda internet aboneliğiniz olunca gittiğin yerde kablolu tv narsa kabloyu bağlayıp nete bağlanıyormuş öle dedi
yok_artık1024 hızmı 10 ytl ?internet değil kablolu yayın 10 ytldi vakti zamanında ama şimdi ne kadar olmuştur bilemem.o da oturduğun yerde kablolu yayının altyapısı varsa bağlıyorlar altyapı yoksa abone olamıyorsun.
Birde modem vs felan gereklimidir?Biraz daha açıklarsanız :
Ben konya nın bi ilçesinde oturuyorum orda konya da desteklediği yazıyo benim oturduğum yerdede desteklermi?
birde kablonet kalitelimidir?
öyle internetten olmaz o,sen en güzeli konyadaki sana en yakın türk telekoma gidip öğrenebilirsin bağlatıp bağlatamayacağını ayrıca kablonet kullanmadığımdan sana sağlıklı bir bilgi veremem.
uydu net ile kablo internet aynı şeyler zannederim adı değişecek. bende 512 sınırsız var öneririm 19 ytl'ye sınırsız kullanıyorsun. 10 ytl'de 1gb kotayı kesin aşarsın. en az 16 ytl'ye gelir birde kotayı aştım mı diye sıkıntı çekersin. sınırsız kullan modeme tek para gidiyor 80-90 ytl gibi kendileri veriyor. bağlantı ücreti de almıyorlardı ben bağlattığımda şimdi 30 ytl alıyorlar. ay başı gibi belki almayabilirler. yoksa 30 ytl vermen gerekiyor. 1024'de ttnet ile karşılaştırdığında onun 1024'ü daha hızlı. tek problem yazın bir iki arıza oluyor. telefon etmek zorunda kalıyorsun. ama 1-2 saat içinde gideriyorlar. birde internet hizmeti var mı diye bak ilginç durum var. uzaksa sadece sizin için bağlayamayız diyebiliyorlar. eğer 24 ay zorunluluğu kabul edersende 1ytl'ye kablo tv hizmeti de alabilirsin.
valla haberin yalancısıyım ama sizde reklamlarda görmüşünüzdür biri koçun onunda kendi alt yapısı varmış
arkadaşlar performans isteyen varsa internette turk.net tercih edebilir ben çok memnunum farklarıda kendi omurgasını kullanmasıymış.
bu arada internet için şu şartlarda telefon şart kablonet tavsiye etmem aynı altyapıdan binlerce müşterinin üzerinden kullanıyon millet downloada başladı mı senin internet başlıycak yavaşlamaya vdsl de yine eve telefon kablosu ile gelecek fiberler sokakların başlarındaki ankastrelere kadar getirilecek ama oraya kadar fiberle geldiğinden 0 kayıpla interneti kullancan ama daha zamanı var