internet ile ilgili bir sorun

HPQ-User
24-01-2011, 11:36   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

oggi sormuş:
evet sorum şu.ben modemle kablolu internete bağlanıyorum.bilgisayar açıldığında yerel ağ bağlantısı kuruluyor bağlanıyor.ama internet exploreri açınca siteler açılmıyor.ağ bağlantılarından bir çevirmeli ağ bağlantısı açmak gerekiyor.ve şöyle bir şeyde var.mesela bugün bilgisayarı açtım ve internete çevirmeli bağlantıyla girdim.bilgisayarı kapattım ve 2 saat sonra tekrar açınca daha internete girilmiyor.günde sadece bir kez giriliyor.teşekkürler yanıt beklkiyorum

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
1 gb ram, 256 mb 32 bit ekran kartı ATı, 2.66 ghz işlemci hızı

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/534.10 (KHTML, like Gecko) Chrome/8.0.552.237 Safari/534.10

Rashnu
25-01-2011, 09:08   |  #2  
Rashnu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
347 mesaj

Kablolu modemle internete bağlanıyorsunuz... ne işiniz var çevirmeli bağlantıyla? nereden neler türetmişsiniz ne kadar karmaşa içine sokmuşsunuz kendinizi. Cep telefonum çalıyor ama sular akmıyor gibi birbirinden oo kadar farklı yollara girmişsiniz en iyi bilen birini çağırın o bağlantıları yeninden yapılandırsın ve gereksiz olan bağlantı şekillerini kaldırsın. hatta size de biraz bilgi versin...