ınternet KEPENKLERI KAPATIYO herkeze gecmıs olsun
- 1
- 2
Hacılar tamamen 22 ağustos ta face dahil kapatılıyor. :S :S Kapatanların bir tarafına bil gates girsin
Hacılar tamamen 22 ağustos ta face dahil kapatılıyor. :S :S Kapatanların bir tarafına bil gatesbeyler kafanıza takmayın sımdı bır kac yere bakıyorum uydudan lıng alırız cıkıp uyduyu ındırıcek halı yokya
detayları paylasıcam ısvıcre bu yasaklara karsı olan ulkelerden bırı zaten her kose basında bır lıng
zaten patlıcak yakında turkıyede yasak yapsınlar dıye beklıyenler var alırız ordan kısıtlama falan yok
zaten 3gyı cogunuz bılıyo parasınla degılmı ıste ozgur ınternet hepsı batar gıder kım alır onlardan ınternetı
fılıtre dıye adamlar sabah butun sıtelerı gocerttı bakalım gorucez
selamlar
kaptan
filtre 2+3 ay oldu başlayalı benim bu zamana kadar kullandığım yabancı mail adresime girmek için neler yapıyorum neler.3 4 tane programlar komple pc de çerezleri v.s temizliyorum oda çare olmuyor maillerime bakmaya.bu filtre olcak denildiğinden beri böyle oldu.
kim la bu amele :D her mesajının altına saygılar sevgiler kaptan yazıyor :D
ya çok merak ediyorum kaç gündür takip ediyorum sansürle ilgili herkes atıp tutuyor ya 2-3 site söleyinde bizde bakalım sansüre nasıl oluyormuş ben bütün sitelere giriyorum hiçte bi problem yok
öte yandan sansür dediğiniz siteye geç girmesi filanmı çünkü kapatılan hiç görmedim
Giriyorum her siteye ;) ve filtre 3 ay ertelendi ;)
- 1
- 2