Uydunette ip değiştirmek için uğraşırken internetteki dos komutlarından biri girdiğim gibi internette gitti.Her şeyi denedim, modemin fişini çektim taktım, Ağ bağlantılarımdan heryeri kurcaladım ama gelmedi.Şükür ki cd den çalışan linuxlarda internete giriyor, sorun xpde.Lütfen yardım, daha yeni fomat attım birdaha atmayayım.
Konu yazılımla alakalı ama bu bölümü daha uygun gördüm, hatalıysam bilgiriniz
İnternet Koptu
Windows 7 :
Sağ alt köşeden Ağ Bağlatıları simgesine tıkla > Ağ ve Paylaşım Merkezini Aç'a bas > "Bağlantılar:Yerel Ağ Bağlantısı "na tıkla > Tanıla'a bas. Bi süre bekle düzelmiş olacaktır.
Önemli değil. Düzeldi sanırım ?
Geçmiş olsun. Fazla kurcalamayın elinizde kalır ;) Bende kurcalıyorum arada ama çözümü bildiğim için yoksa hepten gider felan :D
hiç böyle olacağı aklıma gelmemişti, internettte bir komut yazmaışlar, altınada herkez oldu diye yorum yazmış, o yüzden denedim, belkide bilerek yazdılar internet kopsun diye
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
Bu komutlar dimi :)
ipconfig /release
sleep 10
netsh interface ip set address name="Yerel" static 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.1 1
sleep 7
ipconfig /renew
netsh interface ip set address "Yerel" dhcp
sleep 7"
buydu
Şu bat dosyasının içeriği sanırım bu :)
Geçmiş olsun. Fazla kurcalamayın elinizde kalır ;) Bende kurcalıyorum arada ama çözümü bildiğim için yoksa hepten gider felan :D
waLLa doqru Diyonda hepimiz buraLara Kurcalaya KurcaLaya geLdik xD.
iyiKi KurcaLamışım Diyorum Benim Pc ye Azmı Format Atıldı ve Azmı Format Attım (Bi aRa Masaüstü DoLunca FoRmat Atıyodum xD)