merhaba arkadaşlar ben bir güvenlik yazılımı almak istiyorum ama hala karar veremedim ne alacağıma.özellikle internetten gelecek saldırılara karşı güvenli bir yazılım arıyorum.pc me bir worm bulaştı ve beni hayattan bezdirdi .bilgisayarım bu wormdan sonra yavaşladı format atacam şimdi.hangi yazılımı almalıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim.
internet security
Kaspersky bence en iyi antivirüs yazılımıdır..
Çok sık günceleniyor ve çok başarılı..
Ben lisanslı NOD32 kullanıyorum(türkçe)memnunum.Sık güncelliyor ve derinlemesine analiz de yapıyor.Ad-Aware SE Pro. ile de iyi geçiniyor.Pahalıda değil.Siz yine bi araştırın.Yelpaze çok geniş...
norton internet security hakkında neler düşünüyorsunuz ?bide nod 32 sitesinde sürekli reklam yapıyor ben iyiyim diğerleri kötü tarzında bu bana garip geldi biraz
Norton sisteme çok yapışıyor..Kurduktan sonra silmek zahmetli..
Nod 32`yi bilmiyorum..
Bence en iyisi ve kullanmaktan memnun olduğum antivirüs, Kaspersky..
teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için.galiba nod 32 alacağım .
avast + zone alarm.Bunlar ücretsiz ve yeterli bence. NOD32 paralı.
Trojan bize değil biz trojana bulaşırız :)
cococu öyle de ,fiyatı konusunda bi bilgin varmı?Dolarlar falan değil(ytl.),zaten öyle olsa ben burada ele almam ,yazmam.Bi bak fiyata ,ok?Başta bende şaşırmıştım da:)(chip de bi ara vermiş).
nod 32 nin Güvenlik Duvarı ,antispam,antispyware gibi özellikleri var mı yani internetten gelecek saldırıları engelleyici özelliği var mı yoksa sadece antivirüs programımı bu.ingilizce demosunu indirdim pek bir şey anlamadım türkçesinide indirdim ondanda bişey anlamadım.diskleri tarattığımda bazı dosyaları açamıyor kilitli yada sistem tarafından kullanılıyor yazıyor.bu konuda yardımcı olursan sevinirim nod 32 sahibi arkadaş hptur
haa o dediklerinin üzerinde durma,sistemin kullandığı dosyalar için o ifadeleri kullanır.Yani endişe etmene gerek yok.Sadece güvenlik duvarı yok o kadar.Sitesine de bak..(o açamadı dediği dosyaları başlangıçta tarıyo zaten).Sadece ismi öyle,yoksa hepsini kapsıyor.
Bence Kaspersky personal pro,Zonealarm Pro,Ad-aware ve spybot search&destroy.Bu programlarla hemen hemen komple bir güvenlik paketi oluşuyor.
Ben size F-Scure İnternet Security 2006 Yazılımını öneririm.Fiyatı 69$ v 79$ olması gerekiyor ama o aralarda bi fiyatı var.....
Ben F-Secure Client Security 6 Yazılımını kullanıyorum mukemmel bir korumuma sağlıyor.
Yapılan Antivirus Testlerinde Daima ilk 3 arasında yer alıyor......
Aynı zamanda e-kolay.net Güvenlik Paketidir.......
zaftolganorton internet security hakkında neler düşünüyorsunuz ?bide nod 32 sitesinde sürekli reklam yapıyor ben iyiyim diğerleri kötü tarzında bu bana garip geldi