XP pro. Tr. işletim sistemime, SP3Tr 'yi ekledim. Her şey alt üst oldu. Bilgisayarı formatladım ve Temiz sürüm, ardına SP3 Tr. 'yi ve diğer her şeyi yeniden kurdum. Sıra sürücülere geldiğinde, modemi ayarlayıp Samsung 'un sitesine girip gerekli driveri almaya çalıştım. Sitenin girişinde "Bu Siteye giriş mahkeme kararıyla yasaklanmıştır." ibaresi çıktı. Bir kaç kere daha zorladım. Ama başaramadım. Vaz geçip başka yüklemeleri tamamlamaya çalıştım.
Sıra işletim sistemini aktive etmeye geldiğinde Microsoft 'un sitesinde de aynı problemi yaşadım. Google 'un ana sayfasına girebiliyorum fakat buradaki linklerin hangisine tıklasam "Bu siteye ulaşım mahkeme...." ekranıyla karşılaşıyorum. Servis sağlayıcıma başvurup yardım istedim. Onlar da çözemedi. Bulunduğum bölgede bir sorun olup olmadığını araştırdım. Böyle bir sorunun olmadığı bilgisini aldım. Bitdefender antivirus kullanıyorum. Tarayıcı olarak Internet explorer kullanıyordum. SS 'mın tavsiyesi ile FireFox tarayıcısını yükledim. Gene bir değişiklik olmadı.
Bu sorundan kurtulmak için ne yapabilirim.
M. Nezih Özikiz