http://www.oyunlar1.com/ arkadaslar bu site gibi bi internet sitesi yapmak istiyorum bana ayda kac tl ye maal olur? ve nasıl yaparım bi yardım edermisiniz bana şimdiden teşekkürler
İnternet sitesi
Sizin için buldum Natro Hosting'den. Gayet iyi bir firmadır. Paketlerden ortadakini tercih edin : ) Bir yıl ücreti, alan adı dahil 88 TL : )
nasıl yani 1 yıllık bir site bana 88 tl yemi maal olacak bu arada yasım 14 bi sorun cıkarmı yas konusunda fln
tamam lütfen bu konu kapatılmasın ben size gerekli seyleri ayarlayabilirsem tekrar ulasacagım
hayır ama site kurmayı cok istiyorum birilerinin yardımı ile kuracağım yakında...
Yaşla alakası yok. Host firmasından sipariş verirken kredi kartı ya da havale ile ödeme yapacaksınız. E-posta adresinize yönetim paneli adres ve şifreleri gelecek; ancak bunları nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız hemen başlamayın. Biraz İngilizce gerekli, biraz sorunlara çözüm üretme yeteneği, biraz sabır, biraz inat, biraz da web dili bilmek gerekiyor. 0 bilgiyle olmaz. En azından hazır kodlardaki ABC sitesi yazan kısmı DEF sitesi yapmak istiyorsunuz ve bunun için neredeki yazıyı silmeniz gerektiğini bilmiyorsanız olmaz bu iş.
Site yapımına 0'dan başlıyorsanız oyun dolayısıyla Flash içerikli başlamak yanlış. Bir merdiven düşünün 100 basamaklı olsun. Web aleminde Flash ilk basamaklarda değildir. Ben bunları biliyorum diyorsanız yardımcı oluruz. Benim de mütevazi bir %100 Flash websitem var. Kodlar hazır. Ancak kodların içersinde birçok değişiklik yaptım. Flash dilini bilmiyorum ama yazılanları anlayabilip değiştirebiliyorum. ..>xx<... kısımlarını değil :)
14 yaşında güzel bir işe atılmışsınız ama dediğim gibi sırayla gidin bence.
Yaw aslında ben 15 yasındayım ama :) yeni girdim sasırıyorum ne ise o konuda siz yardım edemezmisiniz
Sen oyunları kendi sitene host etmeyeceğin için sana sadece scripti kurabileceğin bir hosting lazım.500MB alan 10GB trafik sana yeterli olacaktır 45-50 Liradan fazla olmaz.Hosting firmanıda iyi saçmelisin.Ama söylemeden geçemicem anladığım kadarıyla sen bu işten anlamıyorsun, hele bide zevk için değil para kazanmak için giriyorsan çok kötü.
1. PHP kodlamayı bilmiyorsun,bir arıza çıkarsa siteye müdahale şansın yok.Kapatmak zorunda kalırsın.
2. Seo uyumunu sağlayamazsın.
bu konularda yardımcı olurum sana ama siteni kolay kolay tanıtamazsın!
Büyük bir oyun sitesi bile kendi hostuna almaz iken bu alacak değil ya.Ayrıca sınırsız trafik diye bir şey olmaz.Piyasada bulabileceği maksimum 200GB'tır onun içinde senelik milyarlarca lirayı gözden çıkarması gerekir.Ayrıca oyunların tümü flash türündedir kendi sitesine yüklediğinde işlemci kullanımı %50-60 lara çıkacaktır bunada hiçbir hosting firması izin vermez.Server kiralaması gerekir(Server kiralamayı düşünürse yardımcı olabilerim).
Büyük bir oyun sitesi bile kendi hostuna almaz iken bu alacak değil ya.Ayrıca sınırsız trafik diye bir şey olmaz.Piyasada bulabileceği maksimum 200GB'tır onun içinde senelik milyarlarca lirayı gözden çıkarması gerekir.Ayrıca oyunların tümü flash türündedir kendi sitesine yüklediğinde işlemci kullanımı %50-60 lara çıkacaktır bunada hiçbir hosting firması izin vermez.Server kiralaması gerekir(Server kiralamayı düşünürse yardımcı olabilerim).Natro trafiği arttıracağını söylüyor. Sınırsız olarak.
Evet, nihayet doğruları söyleyen bir denetmene rastladık. Ama kurallara uyan konuları da keyfi kapatmayın lütfen, çok konum gitti böyle :(23 Ağustos 2011'den beri denetmenim. Keyfi konu silinmemiştir. Mutlaka bir sebebi vardır. İlgili bölümün denetmenine özel mesaj atabilirsiniz bu gibi durumlarda. İyi forumlar.
galiba bu is cok ugrastıracak beni ama inat ım inat yapacagım... bu yıl olmassa bir dahaki yıl bilgisayardan anlarım iyi kötü azda oolsa ama site kurma hakkında hiç bir bilgim yok ama istiyorum
zevk icin de para kazanmak icinde istiyorum bu siteyi...
Eğer bu kadar ısrarlı ve kararlıysan sana yardımcı olurum.