arkadaşlar C:\ sürücüsünde vista starter D:\ sürücüsünde vista home basic var.Bunu vistayı yklemeye çevirirken yaptım dosyaları d ye atmasını istedim ve başlangıçta soruyo vista stater mı açsın home basic mi?straterı açınca modemi görüyo ve internete giriyor.Birazsonra tekrar başlatıyorum ve home basici seçiyorum.modemi görmüyor ve internetide açmıyor bunun nedeni ne olabilir veya d:\\sürücüsüne ne eklemeliyim yardımınızı bekliyorum
internet sorunu
Modemi Görmeyen İşteim sisteminde Modemin Driverini Silip Tekrar Yükleyiniz Yenişden Deneyiniz ...
Olmaz İse Driveri Siliniz Ve Ardından Tekrar Deneyin ( TTNET'in Vey Başka Bir Martkanın Verdiği İsim Ve Şifreyi Yazarak Girmeyi deneyin ...)
kötü bi durum birinin c diski diğerinin d diski çok komedi bişi oldu :D
Sys işlem hatası veriyor sisitemde iki adet %system32% bulunmakta ve ikisindede çalışan programlar aynı ancak sisitem açılışını $$recover$$ gibi yerde yaparken sisitemde c: arıyor buda donanımın bulunmasını engelliyor. işletim sitemini kurarken yanında kurduğun diğer programlarıda aynı yer kur.eğer kuramıyorsan kurulan programlar için C: diskindeki program filesi kullan ki işletim sisiteminede aynı yeri hedeflet.
diksleri sürekli yarı ayrı gösterme ki işlemler karışmasın. d: ye ofis kurarken aynı işletim sisitemi için c: ye oyun kurma.