Arkadaşlar windows xp kurmam gerekti kurdum ama windows 7 de internet driverinin yedeğini almayı unuttum internetten driver indirdim ama ne kadar doğru bilmiyorum en kötüsüde kasanın cd giriş yeri açılmıyor yardım edin lütfen..
İnternet Sorunu
Flash diskle yapabilirsin.Ayrıca ethernet kartının modeline göre indirmiş olman gerekiyor. İndirmişsen sorun olmaz.
Teşekkürler.Ben driverı internette bir site var modemin device ip sini yazıp indiriyorsun o şekilde yükledim flash diskle derken biraz açar mısınız konuyu ? :)
Ben driverı cd ile yüklemeye çalışıyorsun sandım o nedenle flash diski öenerdim.Kasanın cd sürücüsünü açılmaması mekanik bir problem.Ya tamir edilecek ya da değişecek.Masaüstü pc ise öncesinde söküp tekrar takmayı deneyin belki sıkışmıştır.Dizüstü ise bilene baktırın.
Peki cd kullanmadan interneti bilgisayara okutabilir miyim ? Cidden bunu yapmam gerek.
Ve şunuda ekliyim modemin cd si yok,bende kaybetmiş olabilirim ama cd si olduğunu hatırlamıyorum.
interneti bilgisayara okutmak ne demek.Driverını kuracaksınız kabloyu takacaksınız internete girecek.