SELAM ARKADAŞLAR BEN İNTERNET TEN %100 PARA KAZANMANIN YOLLARINI ARIYOM LÜTFEN NASIL KAZANILDIĞINI BİLEN VAR İSE BANA YAZA BİLİRMİ BURADAN
İnternet ' ten Para Kazanma nın yolları
Vps al ve serwer sat değişik oyun çaplarında, eğer tutturursan iyi para kaldırırsın .
SELAM :
computeraddict :
Vps al ve serwer sat değişik oyun çaplarında, eğer tutturursan iyi para kaldırırsın : DEDİNDE ONU NEREDEN NASIL ALACAM BİLMİYOM VE NEREDE SATACAM ONUDA YAZAR MISINIZ LÜTFEN
ya git kaçakçılık yap ya, ne uğraşıcan internet falan filan...
YOK YA KAÇAK ÇILIK OLMAZ KÖTÜ İŞTİR BEN İNTERNETEN PARA KAZANMA NIN YOLLARINI ARIYOM EFENDİM BİLİYORSANIZ YAZIN
webmasterlık bilgin varsa panel kur forum siteleri kur kur işte ama wp ve programlamadan anlaman lazım asp php den falan
webmasterlık : TEN ANLAMAM İNTERNETTEN BAŞKAPARAKAZAN MANIN YOLLARI YOKMU VARİ SE LÜTFEN YAZABİLİRMİSİNİZ BURAYA
İnternetten hotfile hesabı alın ve sürekli upload ediip sitelere yayın, onlar indirdikçe siz para kazanırsınız =)
İnternetten hotfile hesabı alın :DEDİNİZDE O HESABI NASIL ACAZ VE HESABI ALMAK ÜCRETSİZMİ 1 DE TÜRKÇEMİ KULLANMASI 1 DE NEYİ UPLOAD EDECEZ ONU ÖRENEBİLİRMİYİM UPLOAD TA NEKADAR KAZANCIMIZ OLACAK LÜTFEN BURADA BANA YAZARMISINIZ
İnternetten hotfile hesabı alın :DEDİNİZDE O HESABI NASIL ACAZ VE HESABI ALMAK ÜCRETSİZMİ 1 DE TÜRKÇEMİ KULLANMASI 1 DE NEYİ UPLOAD EDECEZ ONU ÖRENEBİLİRMİYİM UPLOAD TA NEKADAR KAZANCIMIZ OLACAK LÜTFEN BURADA BANA YAZARMISINIZÜye olmak ücretsiz. Buradan üye olabilirsiniz. Upload edilecek dosyanın en az 5 mb olması gerekiyor.
Site türkçedir. Ayrıntılı bilgi için blog sayfama bakabilirsiniz.
https://www.chip.com.tr/blog/soul ... a-kazanin_5681.htmlMerek ettiğiniz birşey olursa buradan veya özel mesaj olarak bana soru sorabilirsiniz.
Rapidshare de başlattıydı bu olayı bir zamanlar, kazananlar var biliyorum, ama en sonunda bütün puanları iptal etti. Sakata gelme riskide var. Çok siteler var bu şekilde zaman harcayıp durmadan upload gerekiyor. Üstelik son oyunlar, yazılımlar ve filmler daha çok rabet gördüğü için bunların peşinde koşanlar vardı ve en sonunda min 200, max 3000TL civarı para aldılar bitti pilleri. Fakat paylaşılan dosyalar lisanslı olduğu için kapatılmaya ve engellenmeye başladı, bu taktik Türkiye'de uzun vadede işe yarayacağını düşünmüyorum. Yakalanılıp ve yargılanma riskide var, sonuçta korsan ticaret. İnsanlar bu işi yapacağına 6/12 aylık kurslar ile Photoshop yazılımın öğrenir ve ayrık 2000TL para kazanır fotoğraf stüdyolarında.