internet tercihi

mons
04-02-2009, 12:40   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
416 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

arkadaşlar bu telekomun sorunları bitmiyor en son büyük bir dosya indirirken kesildi internet aradım bölgede genel bir sorun var çözdük dediler bir aydır hergün 2  3  kere kesiliyor bir saat sonra geliyor tekrar aradım benim yarım kalan indirmelerimin faturalarını neden ben ödüyorum dedim haklısınız dediler fakat yapabilecekleri birşey yokmuş. Şimdi ben farklı bir internet sağlayıcı şirkete geçmek istiyorum bu konuda önerilerinizi bekliyorum. İlk önceliğim tabiiki hız olacak ikinci ise fiyat ve sürekli kesintisiz internet.

Banned
04-02-2009, 12:47   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
934 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

arkadaşım bölgeni bilmiyorum ama bugün benimde başıma geldi ben adapazarında oturuyorum ama bu çok sık olan bir durum değil internet sağlayıcını değiştirmen sorunu çözmez sonuçta aynı altyapıyı kullanacak yeni servis sağlayıcıda fakat internet bağlantın sık sık kopuyor ve kısa süre içinde geri geliyorsa modemindendir.modeminin üreticisinin sitesinden firmware güncellemesi yap sorunun büyük ihtimalle düzelecektir bu arada ttnet i savunuyor gibi gözüktüm galiba ama hayatta nefret ettiğim şeyleri listelesem kesinlikle bir numara türk telekom olurduKahkaha

mons
04-02-2009, 12:53   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
416 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

modem ayarları normal zaten aradığımda sorun bizde dediler hallettik dediler tekrar aradığımdada genel bir sorun dediler yine hallettik dediler hiç suçu üstlerine alıpta yapamadık demiyorlar. bölge ankara incirli. evet aynı altyapıyı kullanıyorlarmış bu sorun telekomda olduğu anda onlardada oluyormuş. dünyanın en pahalı internetini kullanıp bu kadar yavaş ve sorunlu bir interneti kullanıyoruz ya oda ayrı bir dert.