simit sormuş:
kamerayı nasıl yükliycem
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
sürümü xp kamerayı bilgisayar yükliycem
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)
simit sormuş:
kamerayı nasıl yükliycem
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
sürümü xp kamerayı bilgisayar yükliycem
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)
internet üzerinden kamare derken?
biraz daha açıklayıcı yazarsan iyi olur.
webcamden bahsediyorsan ilk başta camin driverlarını kurup bilgisayarı yeniden başlat ardından cami usb'den bilgisayara bağla daha sonrada çıkan yönergelerden kurabilirsin.
internet olayını anlamadım ama normal webcamdan bahsediyosan;
yanında cd vermişlerdir büyük ihtimal cd tak otomatik ekran çıkarcıkmasa cd nin içinde setup.exe yazar programı çalıştır ileri ileri veya devem diyerek ilerle camerayık tak tamamdır cdsiz cıktıysa sitedine girip sürücülerini indirceksinn
Kylieinternet üzerinden kamare derken?kylie tam tamına 1 saniye gecikmişimya aga hızlanmışın biraz yaaa
biraz daha açıklayıcı yazarsan iyi olur.
waybekylie tam tamına 1 saniye gecikmişimya aga hızlanmışın birazson olaydan sonra hırs yaptım biraz artık daha hızlı yazıyom ondandır.
Son olay derken Kylie?
Merak ettimde.Tatsız bişey değildir umarım.
yok ya tatsız bir durum değil en son gene böyle bir "HPQ-User" mesajına cevap yazdığımda waybe benden hızlı çıktı bir dk.önce cevabı yapıştırdı ne hikmetse şimdide aynı durum oldu ama bu sefer ben waybeden hızlı çıktım onu diyorum son olay derken.
aynen Kylie dedigi gibi oldu öyle tatsız bi durum yok yaniii:D:D:D