internet üzerinden nfsmw oynayanlar baksın..

prison
13-07-2009, 23:00   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
585 mesaj

internet üzerinden nfsmw oynayamıyoruzne yaptıysak olmadı bu konuda bizzat oynayan arkadaşlardan nasıl yapıldığını bi anlatırlarsa çok memnun olurum..çok sıkıldım uğraşmaktan o yüzden bizzat oynayan arkadaşlar cvp yazsın kafadan sallama bilgi olmasın lütfen..ilgili arkadaşlara bizzat teşekkür ederim..

Su-i zanda isabet etmektense, Hüsn-ü zanda yanılmak daha hayırlıdır..

scallywag
13-07-2009, 23:43   |  #2  
Yıllanmış Üye
379 mesaj

Harbi,yardım ederlerse çok makbule geçer.Ben de oynamayı çok istiyorum.

vet.hek.m.cidem
14-07-2009, 15:53   |  #3  
Üye
60 mesaj

yardım edecek kımse yok  mu?????hıc kımse mı bısey bılmıo????

prison
14-07-2009, 23:38   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
585 mesaj

buldumm kardeşler buldumm oynadım az önce şimdi buraya yazıcam ama bu konu ile ilgili bi açıklama yapılan bi konu açıcam ok..
oyunun yüklü olduğunu varsayıyorum..
şimdi önce aşağıdaki adresten hamachi yi indirin ve kurun türkçedir adımları takip edin..

http://www.hamachiturk.com/hamac ... ad-tr-en-t4356.html

şimdide hamachi düzenledikten sonra login oluyoruz..login olduktan sonra oyunu açıyoruz..oyunu açınca diren lan play a  basıp bekliyoruz.bağlanırken cancel e kesinlikle basmıyoruz..bağlandığımızda karşımıza lan server select diye bi sayfa çıkacak..eğer kurulu bir oyun varsa yani orda name nin altında başka nick varsa oyuna girmek için join e basıyorsunuz..acele ve hızlı ve sürekli basın başkası girmeden girebilesiniz..eğer oyun kurmak istiyorsanız 1 de create server var ona basın adınızı yazın ve enter bekleyin oyun kurulunca eğer arkadaşınız girecekse aynı yoldan ama join e basıcak ve hoopppp oyunda..4 kişi olunca yarış başlar bol şanslar...
bu yönergeler nfsmw içindir..
ÖNEMLİ..
/ eğer bağlanamıyorsanız pc deki kurulu oyun klasöründe server.cfg dosyasının ayarlanması lazım..isteyenlere özelden msj atın msn yoluyla verebilirim../