arkadaşlar internet üzerinden veri saklamak diye bir şey var bildiğiniz gibi. bu verileri saklamak güvenilir mi ve ne kadar sürelidir?? bununla ilgili bildiklerinizi paylaşmanızı bekliyorum
internet üzerinden veri saklamak
kendim bu sanal ortamdaki verilerimi www.fileden.com adresinde saklıyorum ayrıca herhangi bir şey indirirkende direkt linke verip tıklayıp indiriyorsn herhangi bi bekleme vs. vs. yok
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,344 mesaj
www.rapidshare.com
En iyi veri saklayıcı/paylaştırıcı .
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,103 mesaj
evet en garantisi rapidshare diye düşünüyorun bide ücreti kayıt olunca işlem tamam
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
helios_pteraRapidde normal kullanıcıysanız 20 günlük depolama yapabilirsiniz ben Windows Live Sky Drive ını öneririm kapasiteside oldukça genişletildi dosya türü ayırt etmeksizin her türlü bilgiyi saklayıp paylaş20 gün değil , Hiö download edilmeden 90 gün ,
90 gün dolmadan download edildikçe süre sınırsız .
Dosyaların paylaşımı ki özel bilgilerin internet üzerinde tutulması bana çok güvenli gelmiyor. Daha önce;
yazıda da olduğu gibi sunucularda bir sorun sebebiyle bilgileriniz ortada çok özelliği kalmıyor.
Kaldı ki tutulan dosya boyutu ve internet hızını göz önünde bulundurursak çok iyi bir yöntem değil diye düşünüyorum. Taşınabilir bir disk ideal bir yöntem bence..
Yeni Üye
22 mesaj
mengu88www.rapidshare.comKesinlikle katılmıyorum rapid 20 gün dosya download edilmedimi siliyor.her 20 günde bir verileri indirmekte açıkcası antıklı değil.en iyisi bir usb flash bellektir bana göre internetteki upload sitelerine güvenilmez.bugün var yarın yok
En iyi veri saklayıcı/paylaştırıcı .