internet ve elektronik posta

bnccma
13-02-2008, 08:52   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

İyi günler,
Microsoft sitesinden internet explorer7'yi yükledim. Ancak açamadım. Mevcut virüs programım kaspersky engelledi. Ayrıca, gelen elektronik postalarımı açılmadığı için okuyamıyordum. Mozilla Firefox'u yükledim. O şu an çalışıyor. Yani internetten faydalanıyorum, ama gelen elektronik postalarımı halen okuyamıyorum - çünkü halen açılmıyor. Yardımcı olurmusunuz lütfen. Saygılarımla,

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 13 Şubat 2008 09:05
bnccma
13-02-2008, 09:10   |  #2  
OP Taze Üye
3 mesaj
bnccma

İyi günler,
Microsoft sitesinden internet explorer7'yi yükledim. Ancak açamadım. Mevcut virüs programım kaspersky engelledi. Ayrıca, gelen elektronik postalarımı açılmadığı için okuyamıyordum. Mozilla Firefox'u yükledim. O şu an çalışıyor. Yani internetten faydalanıyorum, ama gelen elektronik postalarımı halen okuyamıyorum - çünkü halen açılmıyor. Yardımcı olurmusunuz lütfen. Saygılarımla,
Alparslananadolu
13-02-2008, 11:27   |  #3  
Alparslananadolu avatarı
Yıllanmış Üye
642 mesaj

İnternet Explorer 7'yi Kaspersky'nin AYARLAR/GÜVENLİK DUVARI/AYARLAR menüsünden UYGULAMALAR İÇİN KURALLAR seçeneğinde iexplorer.exe dosyasını ekleyin. Ekli ise, solundaki kutuyu işaretleyin.
Bir da şunu deneyebilirsiniz: AirTies modeminizi resetleyin. Modeminizin güvenlik ayarları kurcalanmış olabilir.

bnccma
13-02-2008, 11:36   |  #4  
OP Taze Üye
3 mesaj

Alparslananadolu merhaba,
Cevap için teşekkür ederim. Kaspersky programım ingilizce, türkçeye çevirmenin bir yolu var mı.
Saygılarımla,

Alparslananadolu
14-02-2008, 12:30   |  #5  
Alparslananadolu avatarı
Yıllanmış Üye
642 mesaj

Eğer Kaspersky 7 versiyonu kullanıyor iseniz, bana e-mail adresinizi gönderirseniz size Kaspersky'nin Türkçeleme yamasını postalayabilirim.

alparslananadolu@hotmail.com