arkadaşlar kafamda büyük bir soru işareti olan yasağın ne olduğunu araştırdım ve sonuca vardım bu tam olarak bir yasak değil ve isteyenler bu paketi kulllanacak istemeyene karışılmayacak paketler aile ve çocuk paketi olarak ikiye ayrılacak ev isteyenler güvenli internet kullanmak için bu iki paketten birini seçecek ve tamamiyle virüslü siteler ve kötü içerikli siteler bloke edilmiş olacak böylece internette daha rahat gezeceğiz açıkçası ben aileme söyleyeceğim ve aile paketinden yararlanacağım
internet yasağına destek
Kesinlikle katılıyorum sana . Millet araştırmadan etmeden kulaktan dolma bilgilerle istemiyoruz vs atıp tutuyolar . Kesinlikle çok faydalı olucak bi sistem . İstemeyen serbest olan paketi kullanır biter . Bide bu yüzden anonymousu destekleyen cahil arkadaşlarda var ne yazık ki ...
Sorun hiç bir zaman yasak olmadı ki. Tamamen denetime ve izlenmeye açık bir sistem olmadığı takdirde zaten bu paketler gelmeyeceği için, özlük hakları denetimi yapılacak bir sistem kuruluyor. 5651 no'lu kanun değişmediği için zaten Türkiye'deki standart paket çocuk paketiyle aynı... Şimdi bu değişikliği destekleyenleri lütfen özel çocuk paketine alalım...
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Çok gerekli bir şeymiydi tartışılır zaten yapan her türlü yapar gene bunun bir sürü yolu var.
Sorun hiç bir zaman yasak olmadı ki. Tamamen denetime ve izlenmeye açık bir sistem olmadığı takdirde zaten bu paketler gelmeyeceği için, özlük hakları denetimi yapılacak bir sistem kuruluyor. 5651 no'lu kanun değişmediği için zaten Türkiye'deki standart paket çocuk paketiyle aynı... Şimdi bu değişikliği destekleyenleri lütfen özel çocuk paketine alalım...Bir haftadır tüm konularda bunu anlatmaya çalışıyorum paket demek duvar demek yasak demek sınır demektir.