İyi akşamlar beyler iki gündür internet mi yavaşladı virüs,spy taraması yaptım ama...Sayfalar geç açılıyor,youtube videoları geç yükleniyor
internet yavaşladı
I.E8 e eklenti yüklüyor olabilirsiniz bunun dışında da bir bakım yapsanız bilgisayarınıza işe yarabilir..
örnek : CCleaner ı yükle , tune up 2009 programını yükle , internet geçmişini sil ve IE8 i sıfırlamanı tavsiye ederim..
mozilla firefoks da bilgisayarında bulunması gereken hatta kullanman gereken , IE8 kadar iyi bir tarayıcıdır...
yok bugün normal açılıyor sayfalar ttnetten kaynaklanıyor!
sanırım ttnette bir sorun var bende de 1 haftadır böyle bir sorun var.download 107-100 arası olurdu şimdi 50-60 ı geçmiyor.kablolu kullanıyorum ve tek başıma.rapidden mi dedim diğerleri de öyle modemin tüm ışıkları yanmasına rağmen baplantı gözükmesine rağmen çoğu zaman sayfaları açamıyor.tarattım bişey de bulunmadı.bazen 1-2 saatte olsa normale dönüyor.
ama enteresan birşey bilgisayar da hızlı açılıp kapanmaya başladı extra birşey de yapmış değilim???
dün gece komple türkiye de internetler gitti mi ne oldu : )
ne msn açılıyor , ne hamachi , ne mirc , ne de intternet bağlantısı , bütün böle şeyler zor açılıyordu.. : )