geçen günlerde arkadaşlar aralarında tartışıyodu.bende bide biz tartışalım dedim.konu şu orjinal antivirüslerle orjinal olmayanlar arasındaki fark ve orjinal kullanmayanların,orjinal kullananlara yaptığı
haksızlık demi yani zaten orjinal kullanmayanların bloke oluyor zaten 1-2 aya.en iyisi orjinal.korsana hayır!
internet
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.cezası yok ama zaten kaspersky bu key de baya ılerledı en fazla 1 veya 2 ay kullanırsın daha sonra o key karalısteye alınır .hıc ugrasma gıt parayla al 30 40 mılyon bısey yada bak ttnet mc affe verıo onu al yooook ben belescıyım dıosan google amcadan bıra arastır crack fln bul sorunsuzca kullan
Bedava antivir kur yaninada iyi bir frewall commodo, zone alarm gibi fazlasiyla yeterli gelir.
kaspersky no blacklist kullan benim no blacklist sayesinde 700 günlük beleş lisansım var
mancukyaBedava antivir kur yaninada iyi bir frewall commodo, zone alarm gibi fazlasiyla yeterli gelir.Yani katılıyorum size. Kaspersky yükleyip bilgisayarı kastırmaya ne gerek var.
musty28Yani katılıyorum size. Kaspersky yükleyip bilgisayarı kastırmaya ne gerek var."KAS" ile başlamasına bakmayın siz. Kasmaz bilgisayarı.
4l138arkadaşlar size birşey sorcam.kaspersky yi yüklicem ve 2010 a kadar keyli bişey buldum bi siteden ama korkuyorum yüklemekten.eğer sahte olup bulunursa bi cezası varmı.yani bu internetten bulduğum keyi kullanıp 2010 a kadar lisans yapmak risklimi.bulunma ve bir cezası varmıseni ihbar edecem yandın sen...böle ulu orta sölenir mi yakarlar adamı:(
musty28Yani katılıyorum size. Kaspersky yükleyip bilgisayarı kastırmaya ne gerek var.panda ondan fazla kasıyo aslında kaspersky güvenliğine göre az bile kasıyo..conficker downup(kido) yu silemeyince usb den bi panda deniyim dedim o da silemedi aslında bulamadı gibi de..
Bilgisayarını evde kullanıyorsan korsan lisansla kullanınca sorun olmaz ama makine iş yerindeyse ve denetime denk gelirsen ki bu ihbar uzerine olur oda anca windows kontrolü yapılabilir ozaman cezası vardır.
musty28Yani katılıyorum size. Kaspersky yükleyip bilgisayarı kastırmaya ne gerek var.Hatta Security Suite kur kampanyası var bedava 6 aylık key dağıtıyollar naapcan KİS'i Mis'i
savasmeralHatta Security Suite kur kampanyası var bedava 6 aylık key dağıtıyollar naapcan KİS'i Mis'bence de güzel bir koruma içinde herşey var.
arkadaşlar kaspersky kapatıp 3 girdi silmeyle tekrar tekrar 30 günlük deneme sürünümünü kullanabilrsiniz fakat forumda daha önce yazmıştım konu kapatıldı
tayartekinarkadaşlar kaspersky kapatıp 3 girdi silmeyle tekrar tekrar 30 günlük deneme sürünümünü kullanabilrsiniz fakat forumda daha önce yazmıştım konu kapatıldıonu biliyorum 3 anahtarı silince yeniden lisans veriyorlar
ben korsana hayır dedim.kaspesky bile yüklü değil ihbar etcem diyon korsana hayır dedik diyemi.herkes cevaplarını yanıtlarını karıştırdı iyice.kaspersky yüklü değil zaten şuan da avira ücretsiz sürümü yüklü.
ben orjinal kullanma taraftarıyım.bide zaten kaspersky key buldum yükleyimmi denilmiş zaten onlar karalisteye alıyolar o keyleri.işe yaramaz.
4l138ihbar etcem diyonda sen benim sorduğum soruyu okumamışsın herhalde ben yükleyimmi diye sordum.yani kaspersky yüklü değil ve yüklemedim.zaten şu anda yüklü olan avira.anlattıklarınıza göre ben avirayla devam etcem.o şaka yaptı ihbar falan etmicek
kaspersky no blacklist kullanabilirsin kara liste keyleri beyazliste yapıyorSon Düzenleme: Kapalı Hesap (133691) ~ 15 Mayıs 2009 10:12
halflife2gmanKaspersky'ı crack,patch,fix ile kullanırsan Kaspersky bir hiçe dönüşür...alakası yok aynen çalışır ne güzel nerde beles oraya yerles
"KAS" ile başlamasına bakmayın siz. Kasmaz bilgisayarı.Eski bir Kaspersky manyağı olarak kasıp kasmayacağını iyi biliyorum çünkü aşağıdaki kaspersky türkçe çevirisi bana ait hatta 2006 sürümü içinde vardı ama kaldırmışlar yalnış anlamamanız dileğiyle.
http://www.inndir.com/Kaspersky_ ... ve_KIS)-39706p.html
KasperSky okadar sağlam bir mühendislikle yazılmış bir yazılımki, sahte lisans veya key kullandığınızda bir güncelleme yollanıp sizin Legal veya İllegal lisans kullandığınız ortaya çıkartılarak lisans karalisteye alınıyor. Böyle İllegal yollarla uğraşmak yerine, zaten KasperSky Güvenlik Yazılımlarının fiyatı düşük olduğundan ücretli bir KasperSky yazılımını satın alabilirsiniz. Yok ben ücretsiz bir yazılım istiyorum derseniz;
ESET NOD32 veya Avira 'yı önerebilirim.