Resimdeki Sorunu Nasıl Halledebilirim.İnternete Bağlanamıyorum Bu Sebepten Dolayı...
İnternete Bağlanamama
modem ayarlarını doğru yaotığından emin ol.ppoe değeri 8 vcumx (yada onun gibi bişi) 35 olmalı.
Kabloları kontrol et, sök tekrar tak, bilgisayarı yeniden başlat..ayarlarla oynadıysan eski ayarlara geri döndür..
Yanılmıyorsam modemin usb modem...
Hiç biri olmazsa sistemi geri yükle...
ThuGmodem ayarlarını doğru yaotığından emin ol.ppoe değeri 8 vcumx (yada onun gibi bişi) 35 olmalı.Senin Dediğin Sanırım VPI: 8 - VCI: 35 Olan Ayarları Diyorsun.Onlar Ayarlı Bende.Ama Sorunu Hala Çözemedim.Başka Çözüm Yolları Önerebilirmisiniz?
kardeş internette bu sorunla ilgili bi araştırma yaptım.hepside serverdan kaynaklanan bir sorun olacağından bahsediyor.adsl hizmetini aldığın yeri ara istersen ordan yardımcı olurlar.
OFFFFF...
usb modemler de hep sorun yaşanıyor.
Lütfen Ethernet modem alın ...Rahat edin...hatta kablosuz ve de ethernet alın... yarın öbürgün kablosuza dönersiniz.
Ben de çok baba... zoom x4 var ...Sana uygun fiyata vereyim ...Hayrını gör.
selimhunOFFFFF...Sağol Ben Almayayım...usb modemler de hep sorun yaşanıyor.
Lütfen Ethernet modem alın ...Rahat edin...hatta kablosuz ve de ethernet alın... yarın öbürgün kablosuza dönersiniz.
Ben de çok baba... zoom x4 var ...Sana uygun fiyata vereyim ...Hayrını gör.
Evet ThuG'unda Söylediği Gibi Sorun Türk Telekom un Serverindaymış. Ana Bilgisayardan Kullanıcı Ayarlarım Değişmiş...Sorun Halloldu Sağolun...