iyi akşamlar arkadaşlar
2 gün önce evime internet bağlattım ve iki gündür evden bağlanıyordum
taki bugüne kadar
bugün saat 11-12:00 arası internete bağlandım sonra bilgisayarı kapattım
ve akşam saat 21:00 da açtığımda internete girememe sorunu ile karşılaştım
modemin power ışığı yanıyor ethernet ve adsl ışıkları ise yanıp sönüyor
fakat internet ışığı yanmıyor ve internete bağlanamıyorm
daha iki gün oldu fakat böyle bir sorunla karşılaştım ne olur bir yardım edin
çok sinir bozucu şimdi iss yi arasam evdekiler dır dır yapacak bir çözümü varsa lütfen paylaşın
internete bağlanma sorunu
kablolarda soru yoktur çünkü bundan 9 saat önce bağlandım ve ondan sonra odaya kimse girmedi
kablolar yerinden bile oynamamıştır zannetmiyorum
varya adamı sinir ediyorlar zaten verdikleri hizmet avrupadakinin çeyreği kadar bile değil
onu da doğru düz gün yapmıyorlar
aramadan önce yapabileceğim başka şeyler yokmudur
teşekkür ederim
Bu işin tek çözümü ya evliya sabrına sahip olup bol bol ya sabır çekeceksin ya da ttnet i arayıp ana avrat hatta sülale boyu söveceksin.Çünkü bu adamlarda ne altyapı ne hizmet anlayışı ne müşteri memnuniyeti ne ar ne namus hiçbir şey yok.Tek gayeleri gelsin paralar gerisi boş işler.Senin başına gelen sorunu ben 5 aydır çekiyorum.4 sefer telefon açtım 1 sefer de servis geldi baktı sonuç sıfır.Daha bu akşam saat 18 den beri belki yüz sefer net koptu.Doğru dürüst download yapamıyorum sinir katsayım son kerteye geldi.Bu ara işlerim yoğun ama 10 gün içinde bu işi kökten halledicem...
Kusura bakma pek yardımcı bir cevap olmadı galiba...
ayda 1 kez kesın olur 2 gun oldugu bıle oldu
ttnetın dıyeceklerını önce ben bı yazıyım dene ıstertsen
1 lutfen modemınızı kapatıp fişini 30 sanıye çekin sonra takın
2 modemınızle gelen cd kurmuş oldugunuz net testını başlatın ve sonucu bekleyın
3 modemınızın 192. gırerek( devamını unutum) ara yuzunu bulun ve bılgıler dogrumu kontrol edın
4 modemınızı açın dıyor açıp beklıyorsunuz ve bılgılerınızı resetlıyor tum ışıkları sonup tekrar yanmaya başlıyor modemın
5 modemın yazılımını sılın tekrar kurun
hala olmazsa sızın agrıza kaydınızı yapıp yolluyorlar bu arada telefon faturanız uçtu hayırlı olsun nettınız kafasına gore gelecektır bu dedıklerımı yapın uygulayın kadın sıralayınca yaptım deyın en azından tel faturasından yırtın ıyı gunler umarım işinize yarar