internete bağlanma sorunum var

elrohiremre
31-03-2008, 17:59   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
269 mesaj

Arkadaşlar ben vista 64bit ultimate kullanıyorum yaklaşık 1 senedir ve hiç bir problem yoktur fakat birgün pc yi kapttım geri açtığımda mozilla firefoxa girdim ve girdiğimde herhangi bir siteyi açmaya çalıştığımda site açılmıyor ve mozilla ekranı bembeyaz kalıyordu bende herhalde mozilla kafayı yedi diyip internet expşoreri açtım ondada internet olmasına rağmen internet explorer sayfayı görüntüleyemiyor dedi sonra internet  explorer 64 bit liği açtım şansıma onda açıldı internet ben şuan ondan yazıyorum zaten ha bu arada mozilla yı ve int exploreri her açıp kapattığımda hata mesajı veriyo sonra yanda açık olan flashgeti kapatıyım dedim be kattım fakat oda yine hata mesajı verdi.sonra cyberlink powerdvdyi açıp kattım denemek için oda hata verdi.sonra limewireı açıyım dedim açarken internetle ilgili bir soun verdi emulayı açtım oda sorun verdi. SOnra yeni aldığım modemin (airties) programını açtım ve sisteminizde kablolu veya kablosuz bir modem bulunamadı dedi KAFAYI YİYCEM YA LÜTFEN yardım edin

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 31 Mart 2008 20:21
sah1n
31-03-2008, 18:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj

Sistemine virüs bulaşmış olabilir exe uzantılı her şeyi virüs olarak görüyor olabilir.

GTBlack
31-03-2008, 18:20   |  #3  
Üye
84 mesaj

Dostum systemini şuanki durumundan önceki günlerine yükle düzelir format atmana gerek kalmaz ve KasperSky 7.0 2008 kullan virüse geçiş yok,Olursa kullanıcadan olur.

elrohiremre
31-03-2008, 18:44   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
269 mesaj
GTBlack
Dostum systemini şuanki durumundan önceki günlerine yükle düzelir format atmana gerek kalmaz ve KasperSky 7.0 2008 kullan virüse geçiş yok,Olursa kullanıcadan olur.
Valla sana ne kadar teşekkür etsem az benim nası aklıma gelmedi şaşdım Allah 8gb ramleri core 2 quad extreme 9800gx2 tri-slıları 1tb hddleri 50" ekranları asus formula anakartları kasanın içiçnden eksik etmesin!!

nahzo
04-04-2008, 19:09   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

Sorun olasılıkla IE7 için microsoft tarafından yayınlanan KB944533 güncellemesinden kaynaklanıyor. Sistemi önceki bir tarihe döndürmek sorunu çözebilir tabii ki ancak, otomatik güncelleme yaptığınız her durumda aynı sorunla karşılaşabilir, sistem geri alışıyla önemli güncellemeleri kaçırabilirsiniz (KB944533 için de önemli güncelleme diyor microsoft bu arada:)).
Bunu önlemek için güncellemeyi seçerek yapın ve yukarıdaki güncellemenin onay kutusundaki işareti kaldırın, bırakın diğer güncellemeler yapılsın.