internete bağlanmıyor

paraportu
13-08-2008, 21:39   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
181 mesaj

arkadaşlar benim evdeki bilgisayar internete bağlanmıyor modemin bütün ışıkları normal yanıyor fakat internete bağlanmıyor ttnet i aradım herhangi bir sorun yok modemi resetleyip tekrar kurun dediler ama tekrar kurduğumda da aynısı oldu dns sunucu ip adresini çözümleyemedi gibi bir şey diyor ,olası durumları ve çözümleri anlatırsınız sevinirim olmaz ise tekrar ttneti arayacağım (bir de ben şu an anneannemlerdeyim yani şunu dene olmazsa başka bir şey söylerim mantığında cevap vermez olası durumları göz önünde bulundurarak cevap verirseniz sevinirim)sizi de uğraştırdığım için özür dilerim...

HİPNOZUM
13-08-2008, 21:49   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
870 mesaj

olası çözümler dns ayarlarında ip adresini deyiştirmen farklı bi ip adresiyle denemen

Mustafa Deniz
13-08-2008, 22:31   |  #3  
Mustafa Deniz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
752 mesaj

Başlat/çalıştır'a Cmd yaz açılan pencereye ipconfig yaz resmini çek bi mac adresine fln bakalım. onun haricinde internet tarayıcını aç : Araçlar/internet seçenekleri/bağlantılar/Yerel ağ ayarları sekmesinde proxy sunucusu kullan diye bi kutu var orda işaret varsa kaldır(büyük ihtimalle proxy kullanmıyorsundur)

paraportu
13-08-2008, 23:10   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
181 mesaj

cevaplarınız için teşekkür ederim yalnız benim resmi çekip yollamam biraz uzun sürebilir DEMU. dediğim gibi anneannemlerdeyim ve eve ne zaman gideceğim pek belli olmaz

paraportu
13-08-2008, 23:12   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
181 mesaj

bir de bir arkadaşım yerel ağ balantısı durumundaki gelen gidenden fazla olunca bağlanmıyor demişti doğru mu bu?

yaparım
13-01-2013, 20:24   |  #6  
Taze Üye
1 mesaj

yaa arkadaşlar benm pcnin ethernet girişi çıktı biz taktık ama şimdi interneti algılamıyor ne yapabilirim