Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum ve modemimi de açıyorum fakat modemdeki power ışığı saatler geçse de kırmızıdan yeşile dönmüyor ve dolayısıyla internete giremiyorum bazen internet gelse de bu da 1 saatten önce olmuyor...yardım bekliyorum
bu arada bu konu hakkında ADSL ile görüştük yeni DSL numaraları verdi ama o da sorunu ancak iki günlüğüne çözdü şimdi durum yine aynı...
MODEM: Datron
İNTERNETE GİREMİYORUM!
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Yıllanmış Üye
308 mesaj
internete girmeden 1 saat önce modemi aç sonra 1 saat sonra gir
benim gibi bi lazdan anca bu fikir çıktı:D
Son Düzenleme: taliptako ~ 05 Şubat 2009 13:03
OP Taze Üye
10 mesaj
valla öyle olsa bilgisayar açıldıktan sonra da gelirdi de hiç gelmiyo maalesf :))
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
934 mesaj
arkadaşım bu tamamen modemle ilgili bir sorun servise götürmen lazım yazılımsal bir sorun olduğunu zannetmiyorum
Yıllanmış Üye
205 mesaj
Modemle ilgili donanımsal bir sorun var sanırım, modeminizi dsl hattı olan başkabir pc ye bağlayıp denemenizi tavsiye ediyorum, aynı durum tekrar ederse , modemin garantisi var sa değiştirirler yoksa , yeni modem almanız gerekebilir .
OP Taze Üye
10 mesaj
TEŞEKKÜRLER...öyle yapalım bi de
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,366 mesaj
taliptakointernete girmeden 1 saat önce modemi aç sonra 1 saat sonra girDostum gece gece beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün...
benim gibi bi lazdan anca bu fikir çıktı:
Yıllanmış Üye
165 mesaj
Eğer inete bağlandıktan sonra kesilmeler yaşamıyorsan modemden kaynaklanan sorundur.Garantisi geçmişse de yeni bişe al piyasada oldukça uygun fiyata modemler var.