İnternete Güvenilir mi ?

Hasan Y.
11-04-2011, 16:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Arkadaşlar benim merak ettiğim şunlar: internetten para kazanılıyormuş anket doldurarak reklama tıklayarak bu nasıl oluyor anket başına 3$ veriyorlar anketexpret diye bir firma doğrumu veya reklama tıklayarak internet dolandırıcılığı olabilirmi ? paypal hesabı ile neler yapılır herhangi bir ücret ödenir mi ? google adsense reklam alma sitesi burası güvenilir bir site mi ? benim kendi kişisel web sitem var reklam vermek istiyorum bu işi nasıl yapabilirim bu işle dolandırılan çok kurban var bende onlardan olmak istemiyorum sizlerden ve bilgili arkadaşlardan bilgi almak istiyorum bu dolandırıcılığa şu şekilde bir örnek vermek istiyorum bir adam netten para kazanmak için banka hesabı açıyor ve kimlik bilgilerini yazıyor adama 3 yıl sonra borçları olduğuna dair bir kağıt geliyor ve adam hiç bir suçu olmadığı halde yıllarca hapis yatıyor kısaca adamın hayatı kararıyor bunun gibi olmamak için sizlerden neler yapmam gerektiği,nelere dikkat etmem gerektiği ve neleri yapmamam gerektiği hakkında bilgiler almak istiyorum şimdiden teşekkürler .

Hasan Y.
12-04-2011, 18:26   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

53 Kez bakılmış fakat hiç cevap yok zor mu sordum ? :)