internet te bi siteye girmek için en az 10 kez siteyi yenilemek zorundayım ve videolarıda öyle bi tek you tube ye hızlı girior ama videolar açılmıor bazen yenilemek zorunda kalıyorum tarayıcım ie8 işletim sistemi win7 dns 4 2 2 1 i kullanıyorum ne yapabilirim ?
İnternetim Çok Yavaş
Bu konuda pek bilgim olmasa da 156.154.70.22 156.154.71.22 bu DNS leri kullan bence daha hızlı ....
http://www.hizinitestet.com/ şu site ile hızını test edip download ile upload hızlarını yazar mısın? Belki hızının düşük olmasının sebebi tarayıcından falan kaynaklanıyordur.
Bu testi yaparken antivirüs programınızı devre dışı bırakın. Bazı antivirüs programları indirmeye önceden başlayıp virüs olup olmadığına bakıyor ardından bi anda serverdan dosyayı çekiyor dosya daha önce antivirüs programı tarafından indirildiği için bi anda dosyayı çekiyor özellikle 1-2 MB'lik dosyalarda oluyor bu sebepten dosya indirme hızı normalinin 3-4 katı olabiliyor. Örnek bende G-Data yüklü dosyayı önceden yüklediği için 8 Mbps'ye kadar hızlı internet olmasına rağmen 54 Mbps hızla indirdi :D
siteye bile girmio öle bi yavaş yenilemem gerekio :S
error dedi ya teste başla dedigimde :S
geçen gün 14:00-16:00 saatler arasında başıma gelen olay
hiçbirşey yapmadım kendi kendine düzeldi
0.79 mbps :S ping 34 ms download 792 kbps upload 97 kbps
0.79 mbps en yüksek değerdir burada kontrol ederken ilk anlık tepkisi nasıl mesela 0.32 ile başlayıp yavaş yavaş çıkığ 0.79'a mı ulaşıyor
yoksa 0.79 ile anlattığın kadar yavaşlık olmaz
yazdıklarım son sonuçalr bittiginde bunlar yazdı
Son 3 gün için ttnet Türkiyedeki sunucularda (vps / vds) bakım yapıyormuş sanırım bizim hızımızıda etkilemiş olabilir mi?