selem ustalar benimde pc de son 2 gündür bir dorun var internet sitelerine giremiyom mesala bir siteye arasıra gire biliyom mesla bir siteyede hemn girebiliyom bazende degişiyor giremedigim siteye hemen giriyom bu defada digerine hemen giremiyom bu bütün sitelerdede gecerli adsl gelen paket az geliyor giden paket cok gidiyor bu sorunu anlayamadım birde pc de saat kendiliginden değişiyor geriye kalıyor pc mi yeni aldım yani yeni dizdim pili bitmiş olmaz zannetmiyom bu ikigin öce internet sitelerine rahatlıkla istedigim siteye girebiliyodum ama şimdi malesef anlayamadım ustalar cevap verirse sevinirim
İNTERNETİMDE SORUNUM VAR USTALAR SİZLERİ BEKLİYOM
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
475 mesaj
sanırım siteler haricindeki internet ile alakalı programları kullanabiliyorsun değil mi?bu sorun sadece internet sayfalarında oluyor anladığım kadarı ile eğer sorunun böyle ise kesinlikle dns ayarların ile alakalı bir sorun söz konusu....ilk önce dns ayarlarını ayarla hiç bir şey bilmiyorsan telekomu ara teknik servise bağlanmak istediiğini söyle.buna benzer bir sorun bende vardı.çok uğraştım en son telekomu aradım.bir bahane ile teknik servisi bağlatttım.sorunu anlattım bizde sorun yok dediler her zaman olduğu gibi.fakat nasıl oldu ise 3 dakika sonra günlerce her türlü yolu denemiş olmama rağmen çözülemeyen problemim kendiliğinden halloldu.teknik servisteki elemanın hayır duasını mı aldım ne :)