arkadaşlar bilmem farkeden varmı ama bayramın ikinci gününden beri internette acayip bir dalgalanma var.bağlantı her 2-3 dkda bir gidip gidp geliyor.bulunduğum yurtta diil sadece girdiğim iki int.cafede de aynı durum sözkonusu.yok mu içinizde bu durum hakkında bir bilgisi olan anlatsa da rahat etsek.bayramı zehir ettiler yav...
internette DALGALANMA VAR?
hmm.. =).. bayramından önceki hafta da.. Messenger service da sorun wardı..Messenger'in sistemi değişiyor ya.. zaten resmi açıklamada bulunmuşlardı.. kesinti sorunu olabilir diye.. ama bahsettiğin net sorunu.. o hafta olan fırtınadan dolayı kaynaklanmış olabilir.. ben yaşamadım..
msn de sorun olabilir chip.comda sorun olabilir haber sitelerinde sorun olabilir hatta firefoxta bile sorunolabilir ama komple bütün net'te sorun varsa hiçbir siteye defalarca yenile tuşuna basmadan girilemiyorsa işte orada ciddi bir gariplik var demektir.hangi taşı kaldırsam altından ttnet çıkıyorya hadi bakalım hayırlısı...
ya arkadaşlar şimdi siz bugün için söylüyorum bir sayfayı yazıp enterlıyorsunuz uzun süre bekliyor sonra bağlantı hatası diyor sonra yenile diyorsunuz aynı tekrar yenile diyorsunuz sonra sayfa açlıyor.böyle birşeyle karşılaşmadınız mı bugün.sonderece ilginç yaaaa.....
gelefsaneya arkadaşlar şimdi siz bugün için söylüyorum bir sayfayı yazıp enterlıyorsunuz uzun süre bekliyor sonra bağlantı hatası diyor sonra yenile diyorsunuz aynı tekrar yenile diyorsunuz sonra sayfa açlıyor.böyle birşeyle karşılaşmadınız mı bugün.sonderece ilginç yaaaa.....Bendede hiç sorun yok , ne dün .. ne ondan önceki gün
yada birkaç gün daha önce .. hiç dediğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım .
böyle bir sorunla karşılaşmadım galiba çalışma yapılıyordur veya o sırada çok fazla insan internete giriyordur
bende oldu böyle bir sorun deli oldum valla acaba neden...
Dün 107kb/s sabit hızda 1,1GB'lık PES 2009 demo'yu indirdim.. =)
Yani bende bir yavaşlama vs olmadı..
Bölgesel bir sorun olabilir.. TTnetten kaynaklanıyordur, kablolar, dns'ler vs vs..
CU_GS7Dün 107kb/s sabit hızda 1,1GB'lık PES 2009 demo'yu indirdim.. =)sorun anlaşıldı bugün bir sorun yok sen en iyisi bir daha indirme yapma şaka yaptım alınma bu arada...