Arkadaşlar internetten kendi ipme girince Airties modemimin menüsü geliyor ne yapmalyım ben kendime panel hazırladım appserver felan yükledim ama modemin sayfası cıkıyor yardım plz
İnternette kendi ip me girince Airties Çıkıyor
anladığım kadarıyla internet üzerinden makinanızda yüklü olan uygulamayı çalıştırmak istiyorsunuz. bunun için modem üzerinde yönlendirme yapmalısınız. modem içerisinde ya DMZ ya da NAT ayarlarıyla ilgili çalışmalısınız. Modemin sayfasının gelmesi normal modeminiz TT tarafından verilen ipyi almaktadır. ayrıca aldığınız ip sabit olmalı ve dışarıda dns tanımlarında gösterilmelidir. aksi halde herhangi bir isimle ulaşamazsınız. isim tanımlarınız dışarıda bir dns sunucu üzerinde yapılmalıdır.
Büyük Ekranda GÖrmek için http://img26.imageshack.us/img26/4086/adszrwl.jpg
buda resim
Mustafa Canlocalhost sadece senin pc de gözükühayır diğer arkadaşların ipsini yazınca localhost taki gözüküyor...
özele atıyorum gir bak oki.
78.169.63.93 ip dinamik .. sabit değil yani
METEORFALLbu resimdekilerin hepsini sil (ilk)
Mustafa Canbu resimdekilerin hepsini sil (ilk)ok siliyormda bi msn felan versen daha kolay yapabiliriz
ip yazınca modem çıkmazmı modemin içine girmişsin
bende localhost'umu webe açmak istiyorum ama modemin sayfası geliyor(airties rt102) nasıl yapıldığını anlatırmısınız?