arkadaşlar gorselleri açıyor ve bazen bazı sayfaları bazende tamamen wepe ulaşamıyorum ne yapmam gerek
internette problem var bazı sayfaları açımıyor
İnternetiniz TTnet'ten kaynaklanan bakım vesair çalışmalar nedeniyle ağırlaşmış olabilir.
ya pc kafasına göre takılıyor bana da oluyor bazen google dan bi sayfa açıyorum yok açılmıyor..Tabi yeni kullanıcı değilsen bişey indiriyorken de net çok yavaşlıyor bilgin olsun..
arkadaşlar derdimi tam anlatamadım sanırım google geliyorr örnegin www.chip.com.tr yazıyorum ve bunun form olayını goremiyorummm bunun la ilgili videolar ve resimleine ulaşabiliyorummm 2 3 saat sonra denedigimde sayfalara ulaşıyorumm bilgisayarcılara gosterdim format atttılar yıne düzelmedi dns 4221 ve 4222 yaptım biraz problem çozuldu bazı sayfalar ulaşmaya başladım sınırsız internet kulllanıyorum ttnet
Bugün yaşadığım birşeyi söyleyeyim: Otomatik DNS ile internete giremiyordum veya çok ağırdı. Open DNS ile çok rahat girip çıkmaya başladım. Bazen tam tersi de oluyor. Yani sorunun sizden kaynaklandığını sanmıyorum, verdiğiniz bilgilere dayanarak.
Bunu windows Server 2003 yada 2008 de yapıyorsan doğaldır.
Çünkü Internet Explorer Kısıtlı işlemler için size yetki verir.
Kısıtlama konulmasının sebebi Zararlı sitelerden Server a kötü yazılım vb şeylerin inmesini engellemek bilgi güvenliğini sağlamaktır.
Eğer nette sakin gezinmek istiyorsanız Firefox yükleyin. Internet explorerın ayarlarını değiştirirseniz Server ın çökme ihtimali artıyor.
Firefoxu yükle yukarıdaki sorunlar düzelir.
Firefox var sorun bulunamayacak galibaaa
Server da yapmanı anlayamadım bunu.
Internete Girmek için mi kullanıyorsun server ı. yoksa bir uygulama geliştirdin yada ne biliyim server işletim sistemlerini öğrenmek için mi yapıyorsun anlamadım.
olmuyor mu virtualbox kur sanal xp kur server üzerine kurduğun sanal pc ile gir internete en azından server ı etkilemez.
Yoksa senin yaptığın şaka gibi geliyor bana.
Oyunda oynuyor musun?
Yahu soruyu soran arkadaş "server" dememiş hiç ama. Sen başka bir ifadeden mi sunucu olduğu kanaatine varıyorsun Serdar?