selam arkadaşlar bilmişyorum sizinde başınıza geliyormu bu son zamanlarda hangi siteye girsem yok ayça oturum açtı yok kontur kazan yok nezaman ölüceksin gibi bir sürü şey çıkıyor internette gezerken kaspersky antivürüs kullanıyorum ama yinede bu tip şeyleri bir türlü engelleyemedim yardım edermisiniz çooookkk teşekkürler
internette sinir bozucu reklamları nasıl önlerim
Bildim kadarı ile engelleme yok kardeş onu bazen gerçekden sinir bozucu oluyor
ewet arkadaş nışanlım pc den hiç anlamaz internete girerken çıkıyorlar onunda kıskançlık krizi tutuyor reklam bunlar diyorum ama ne fayda gerçekten bıkkınlık geldi :(:(:(:(
arkadaslar bu sorunlardan ben de cok fazla sinirleniyorum ben söyle yaptim dunyada firefoxla basabas rekabet eden benim icin tüm tarayicilardan daha kullanisli olan opera web browseri size öneriyorum hem kullanisli hemde cok ama cok kolaydir okadar cok özelligi varkii siralamayla bitmez..
operada menüde seceneklerde var ordan kaldiriyorsunuz ve cansikici o reklamlardan kurtuluyorsunuz
aynizamanda operada dowloand meneger entegre edilmis ve cok ise yariyor indirmenizi duraklatabilir yada yenden baslatabilirsiniz ben cok cok cok ama cok sevdim operayi tavsiye ediyorum arkadaslar..