Arkadaşlar bugün sınırsız adsl kullanmaya başladım kablolu adsl modeme odamdan kablosuz olarak bağlanıyorum.Ama internet oldukça yavaş.Sizde de böyle bir sorun var mı ya da kablosuz bağlandığımdan mı bu kadar yavaş?Chip Online daha da yavaş açılıyor.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Internetteki Yavaşlık
türkiyede internet kullanan herkezin ortak sorunu bu istikrarsız internet
neyse ana konuya donelim modem i kablolu olarak bi bagla pc ye hızını tekrar kontrol et mesefaden kaynaklanıyorsa anlarsın zaten
türkiyede internet kullanan herkezin ortak sorunu bu istikrarsız internetKablo diğer odadan yetişmiyor ama zaten daha önce kotalı kullanırken de bayağı yavaşlama oluyordu.Bi uzatma kablosu alıp bi de öyle denerim sağol yorumun için.Bi ara Chip Online hiç açılmıyordu sen de hatırlarsan.Peki 3g bağlantıları nasıl adsle göre?
neyse ana konuya donelim modem i kablolu olarak bi bagla pc ye hızını tekrar kontrol et mesefaden kaynaklanıyorsa anlarsın
chip sitesinin yanıt vermemesi problemi ile bende karşılaşıyorum.
Üst bar yükleniyor öyle kalıyor 2-3 dk
chip sitesinin yanıt vermemesi problemi ile bende karşılaşıyorum.arasıra bendede oluyor bu sorun
Üst bar yükleniyor öyle kalıyor 2-33g ye gelince hic kullanmadıgım icin bi yorum yapmayacam kullanan arkadaşlar yorumlasın bence fiyatları biraz fazla ucuk eger şehir merkezinde oturuyorsan ve kablo tv varsa kablo net e gec derim.
bağlanıtıyı etkileyebilecek birşey varsa kaldır birde sorun bende de var akşam saatlerinde artık nete giresim gelmiyo hele chip 5 dakkada sayfa değişiyor sanırsam herkes işten çıkıyo ve internete giriy sunucularda dolunca yavaşlıyo
3G ben önceden kullanmıştım hızı gayet iyiydi yavaşlama nadir oluyordu(Türkiyede değil).Kullanan arkadaşlar yorumlarsa iyi olur gerçekten de.
hangi firma ?
hangi tarife?
hız test etme siteleri var, o sitelerde test ederek hızını öğrene bilirsin.
birde müşteri hizmetleri ile iletişime geçmyi dene.