internetten film indirip kaçak elektriğe kızmak

cem_batum
18-12-2015, 13:59   |  #1  
cem_batum avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj

ben ömrümde böyle riyakarlık görmedim arkadaş! sen netten film indirip izleyesin diye mi bu adamlar, gününü gecesine katıp film çekiyorlar? yani, paranı kıyıp bi sinemaya gitsen ölür müsün? en olmadı bi dvd'sini al. yok ama armut piş ağzıma düş. alışmışsınız beleşe... sizin bu yaptığınız resmen emek hırsızlığı, alın teri gaspı, david fincher'in rızkı, quantin tarantino'nun evladının lokması...

başkasının emeğini gasp eden bu denyo, bir de utanmadan "doğudakiler kaçak elektrik kullanıyorlar; onların faturasını ben ödüyorum." diye ahkam kesmiyor mu? işte ona uyuz oluyorum. bu ibiş kesin korsan kitap da okuyordur.

selim_firat
18-12-2015, 14:00   |  #2  
selim_firat avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 15
51 mesaj

film indirirken hak yemeye utanmayanlarin icine dustugu acinasi durum. o sinema emekcilerinin zavalli cocuklarini da mi dusunmuyosunuz hirsizlar? :(

[url=][/url][url=][/url]

mehmetcavas
18-12-2015, 23:50   |  #3  
mehmetcavas avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
45 mesaj

17 aralık ertesi konu açmışsınız milyar dolar halkın parasını yiyenler lider oluyorsa

1:Mülk Allahındır deyip vergi alıyorsan

2:Sen insansın eşitsin deyip KİRA Alıyorsan

3:Paran olmadığı için hastahaneye alınmıyorsan 

4:Açlık sınırının altında yaşayan konuşmaya başladığına dünya'ya gelmek için BANA MI SORDUN Diye LAF TOKADI Atıyorsan

5:Kredi kartı kabahat kanunu ile işlem görürken %100 şişirerek devleti soyan bankaya sempatik reklamlarla iyi banka güçlü banka diyorsan

6:Prinç yemeyin bulgur yeyin diyene selam duruyorsan

7:Herkesin kendini cennetlik bir ben miyim AMK CEHENNEMLİK DİYE İSYAN EDEBİLİYORSAN İşte senin de HAKKIN Yeniyor demektir.

İş götür Eğit çarpık kentleşme APTAL VE TEMBELLERİN ZENGİNLEŞİP ARKASINDAKİNİ DÜŞÜNMEYEN AŞAĞILIKLARIN İşi olduğunu eğiterek söylesen kimse ÇALMAZ...

İNSAN Kim olduğunu öğrenmek istiyorsa MUKADDES TOPRAĞIN Mimarlığına matematiğine geometri ustalığına üstündekinin kim olduğuna ne yaptığına bakmadan vermesine baksın kendi YAVŞAKLIĞINI GÖRSÜN...