iyi günler ben internet sitelerinden full sürüm denen antivirüsler indiriyorum ama tam anlamıyla randıman alamıyorum bu konuda ki öneriniz nedir ?
internetten full sürüm antiriirüs bulmak mümkün mü
korsan kullandığın için.
beleş antivirüsler var onlardan indirebilirsin mesela avg free, avast free, Microsoft security Essentials, avira free vs.
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
iyi günler ben internet sitelerinden full sürüm denen antivirüsler indiriyorum ama tam anlamıyla randıman alamıyorum bu konuda ki öneriniz nedir ?Hızlıal.com dan 9,90TL.'ye al bir Bitdefender Total Security 2014 (kampanyası var) bak rahatına hiç uğraşmazsın crack ile orjinal yazılım kullan bence.
Eset Nod32 indirmeni tavsiye ederim .. orjinal ürün linki : [urdsddslssdssdsdsdsdsdurl] .. ffffffgdfdfffdfdfsdfsdfdfsdsddyleride netten kolayca bulabilirsin. [urlfddffsssssurl]1- Bu illegal kullanıma giriyor yav arkadaş parasını vermekten çekiniyorsan git ücretsizini kullan.
2- Korsan program üzerinden para kazanmaya hayır! Şu arkadaşın 2. verdiği linkin orijinalini veriyorum o verdiği linke asla tıklama cebine para gitmesin tıkladığımda giden para haram zehir zıkkım olsun silinmiştir çünkü üyenin mesajı yok.Son Düzenleme: ttbpc ~ 16 Kasım 2015 21:04