İyi günler. son 1 aydır internetten izlediğim videolar 480p nin üzerinde slow motion oynuyor. Seste sorun yok fakat görüntü slow ilerliyor kasma yok sadece ağır çekimdeymiş gibi neden böyle acaba? İnternet hızıyla ilgili bi problem de yok. Driver scanner ın ücretli sürümünü kullanıyorum bütün driverlar yüklü. Adobe Flash playerda güncel. bi yardım edin arkadaşlar :S
İnternetten izlediğim videolar çok yavaş YARDIM
Exper karizma m765s 1.73 ghz 768 mb ram 256 mb SiS Mirage 3 ekran kartı daha önce yoktu sonradan olmaya başladı. Laptop ısınma yapmıyor.
sistemin kötü:
1-disk temizleme ve birleştirme yap
2-gereksiz dosya ve klasörleri sil ve masaüstünde kirlilik yapma gerksizleri yok et
3-gereksiz uygulama/yazılım-program ve oyunları kaldır
4-readyboost ile ram'ini 4 gb yükselt 5 gb olsun
5-işlemci ve ekran kartına o.c yap
bu 5 maddeyi uygularsan sorun çözülür
4 ve 5 hariç hepsini uygulamıştım işletim sistemim xp readyboost yapamam ayrıca ekran kartı modelim overclocka uygun değil. Yeni bir bilgisayar alana kadar idare edecez artık
yaza doğru alıcam inş maximum 2000 tllik bişey
şimdiden yaza alınacak şey önerilir mi yavv :D
Ve sistemden kaynaklı bir durum. video tamamen dolduktan sonra başlat o zaman sorun olmaz.
sistemin kötü:Adamın notebook kullandığını bile bile o.c yap diyorsun hem de bu sisteme daha ne diyeyim.Soruna gelince garip bir durum.Tüm driverlar güncel ve sistem temizliği yaptın ve sorun devam ediyor...Isınmadan olabilir mi diye düşünüyorum.Sistem ısılarını kontrol et.Speccy kullanarak bakabilirsin.
1-disk temizleme ve birleştirme yap
2-gereksiz dosya ve klasörleri sil ve masaüstünde kirlilik yapma gerksizleri yok et
3-gereksiz uygulama/yazılım-program ve oyunları kaldır
4-readyboost ile ram'ini 4 gb yükselt 5 gb olsun
5-işlemci ve ekran kartına o.c yap
bu 5 maddeyi uygularsan sorun çözülü
internetimde problem yokki video doluyor zaten hemen
ısıdanda değildir bilgisayar gayet sakin
hayır dostum video bir yandan dolarken bir yandan izlersen görüntü donarak ses de kesik kesik gelir. ama mesela youtube'da bir video izleyeceksin dolma çubuğu tamamen dolunca başlat ses ve görüntü de sorun olmaz. En azından benim netbook'da öyle.
Videoda donma yokki zaten görüntü slow motion hareket ediyo fakat ses tam yerinde.
Bir fark yok kardeşim yavv. Sen dediğim gibi yaptığımda yine aynı mı?