Merhaba değerli arkadaşlar internetten kazanç fırsatlarına 3. makalemiz ile devam ediyoruz. Bu makalemizde yine yayıncılar ve yayıncı olmak isteyenler için yine internet kaynaklı bi iş imkanını ele alacağız. Tanıt kazan sisteminde sadece web sitemiz yada blogumuz yerine aynı anda sosyal ağlardanda faydalanabiliriz.
Tanıtım Yaparak Kazan
Tanıt kazanın asıl kaynağı arkadaşlar daha çok bir metin bir makale ile sitemizde bloğumuzda yada facebook sayfamızda tanıtım yaparak kazanmak olarak hayal edebilirsiniz. Örnek bir eğitim siteniz yada bloğunuz olduğunu farzedin sitemizde dershaneler, özel okullar, eğitim kurumları ve eğitim amaçlı tüm kurum, kuruluş yada web sitelerin tanıtımını yapabiliriz.
Tanıtım Yazısı Google Önemi
Son yıllarda google aramalarda değişen ve yenilenen algoritmalar arasında büyük bir önem arzeden tanıtım yazısı ile backlink alma yöntemi hızla yaygınlaşmaktadır. Web sitenizde yada bloğunuzda içeriğinizle alakalı tanıtım yazısı, makale reklamı yada firma tanıtımları yaparak kazanabileceğinizi unutmayınız.
Tanıtım İşlerini Nerden Buluruz
Öncelikle şunu unutmayın arkadaşlar siz bulmaktan öte web siteniz yada bloğunuzda insanların sizi bulmasına imkan tanımalısınız, bilgi vermelisiniz, avantajlardan bahsetmelisiniz, rakiplerinize karşı farklarınızı net birşekilde ortaya koymalısınız. Daha fazla kazanç isterim derseniz sizler için önerm her kategoriden site yada blog açın her alandan iş alabilmenizi sağlayın Örnek: Sağlık siteleri, eğitim siteleri, kadın, giyim moda vs vs yani çalışma alanınızı her zaan geniş tutmanız sizin bir bakkaldan çok süper market olmanızı sağlayacaktır. Dileyen bakkal olarakta kalabilir sorun yok değerli arkadaşlar.
Web Siteniz Bloğunuz Yokmu?
Varsın olmasın olmaması olmayacağı başaramıyacağınız anlamına gelmez. Facebook hayran sayfanızdaki beğenileri artırın insanlar için dikat çekici önemsenen bir konum haline getirin. Bir yandanda www.webmasteryolcu.com web sitesinde yer alan sıfırdan web tasarım ve wordpress dersleri ile 2 haftada web sitesi tasalamayı öğreneceksiniz. Siz yeterki başarmak isteyin gelecek adına faydalı bilgiler ve kazanç imkanı hedefleyenler için hergün 2 saat keyfinizden feda etmenizi istiyorum ve sizleri Allaha emanet ediyorum. WEBMASTERYOLCU
Kaynak: Tanıtım Yap Kazan