İnternetten kazanç derslerimizin ilk safhasına yayıncı olarak nasıl kazanılacağını ele alacağız daha sonra konuda geçen madeler içinde ayrı ayrı konu açarak detaylandıracağım değerli arkadaşlar. Öncelikle yayıncı nedir onu ele alalım Gazete, Dergi, Web Site, Blog, Facebook & Twitter Gibi imkanları kullanan ve yöneten tüm bireyler bir yayıncıdır.
Yayıncılar İçin İnternet Kazançları
Bir web site sahibi düşünün bir gelir elde etmeden masrafını çıkarmadan nereye kadar emek verebilir. O nedenle webmasterlikle uğraşan amatör profesyonel %80 mutlaka çeşitli kaynaklardan kazanç sağlamaktadır. Hatta bu kazançlar aylık binlerce TL olabilmektedir.
Para Kazanmak İçin İnternet Sitesi Zorunlumu
Konu başlığındada belirttim arkadaşlar sadece yayıncı web sitesi sahibi demedim lütfen buraya dikkat facebook sayfa sahibide bir yayıncı blog sahibide bir yayıncıcı hatta twitterde takipçisi olan insanda bir yayıncıdır. Önemli olan sizin yaptığınız yayınları gören, takip eden ve inceleyen ilgilenen birilerini bulmak oluşturmak önce bu hedefe ulaşmak sonrasında kazanç hedeflemek olmalıdır.
Yayıncılar İçin Kazanç Örnekleri
Aşağıda yayıncı web sitesi blog yada facebook sahipleri için örnek kazanç fikirleri vereceğim sizde size uygun olan imkanınız dahilindeki fikri kendi içinizde yorumlayınız.
Web Sitesi & Blog Sahipleri İçin Kazançlar
Eski yada yeni bir web siteniz blogunuz var az yada çok ziyaretçi oranınızda var unutmayın ziyaretçi artırmak zor değil bunun için www.webmasteryolcu.com ortak dersler verecektir. web sitemiz ve bloğumuzdan hangi yöntemlerle kazanç sağlayabiliriz birlikte bakalım.
- Reklam Yayınla Kazan Banner Yada Text Link
- Tanıtım Yazısı Makale Reklam Yayınla Kazan
- Referans Link İle Üye Yap Kazan
- Web Sitenden Satış Yaparak Kazan
Facebook & Twitter Profilinden Kazan
Bir facebook sayfanız olduğunu düşünün yoksada yapın zor değildir yüzlerce binlerce takipçiniz olsun bu insanlara reklam yaparak tanıtım yaparak kazanamazmısınız arkadaşlar. Referans linkinizi bile paylaşsanız size yüzlerce geri dönüş olacaktır. Amacımız elimizdeki imkanları kullanarak kazanmak ve ne yapabileceğimizi görmektir.
Bu konu sadece bir özetti ilerleyen derslerimizde bu konu içeriğini genişleterek nerden reklam alıcaz nerden makale yada üye yapacak fırsatlar bulacağız onları ele alarak size en uygun kazanç tipini herkes kendisi seçecek. Benim facebook profilim yok yapamam demiyeceksiniz benim web sitem yok demiyeceksiniz hep birlikte yapacaz kime ne lazımsa değerli arkadaşlar olanlarında seo dersleri vererek ziyaretçi sayılarını artıracaz kazançlarda otomatik artacak düzenli bir geliriniz olacaktır.
Kaynak: İnternet Ek Kazanç