İnternetten Müzik İndirmek İçin

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
ozkankirimi
27-06-2005, 17:41   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2005

CHİP FORUM KURALLARINA AYKIRI MESAJ OLDUĞU İÇİN DÜZELTİLMİŞTİR... Eyüp KORKUSUZ

Dosya paylaşım programları:

İnternetten müzik indirmenin bir diğer yolu ise dosya paylaşım programlarını kullanmak. İşte en popüler dosya paylaşım programlarından birkaçı...

Kazaa (()
Bu program ile internet üzerinden diğer kullanıcılarla müzik, video, resim, yazılım her türlü dosyanızı paylaşabilirsiniz. Diğer kullanıcılarla sohbet imkanı var. Dosya paylaşım programları arasında en iyilerinden birisi. Ancak içerisinde bazı casus programlar var dikkat.

WinMX (()
WinMX bir dosya paylaşım programı. İnternet üzerinden MP3 müzik dosyaları, video, audio dosyalarını paylaşmak üzerine tasarlanmış güzel bir program. Chat imkanı, dosyayı kaldığı yerden devam ettirme özellliği de mevcut.

Overnet (()
P2p programlarında aradığınızı bulabileceğiniz süper bir program. Yüksek hızla download yapabilir ve yükset boyutlu dosyaları indirebilirsiniz.

Bearshare (()
Bu program Gnutella network´unu kullanarak MP3. MPEG. AVI. ASF. MOV. JPEG. GIF gibi birçok dosyanın aranmasını, download edilmesini yani paylaşılmasını sağlıyor.

Limewire (()
Bu program Gnutella network'ünü kullanan bir dosya paylaşma aracı. MP3 dışında ayrıca bilgisayardaki her türlü formattaki dosyayı paylaşabilirsiniz diğer kullanıcılarla. Dosyalar yarıda kalırsa devem etme özelliği var.

Audiogalaxy (()
ASatellite programı www.audiogalaxy.com adresinden arattığınız ve bulduğunuz MP3'leri download etmenizi sağlıyor. Bu program ile ayrıca kendi MP3'lerinizi de paylaştırabiliyorsunuz. Download'lar yarım kaldığında devam ettirme özelliği var.


Internet Radyoları:

Şarkıları yüklemekle zaman harcamak istemiyorsanız o zaman internet radyoları tam size göre. Ülkemizdeki birçok radyo istasyonunu internetten canlı dinleyebilirsiniz. Ya da Yahoo ve MSN gibi dünyanın bir numaralı portallerinin sağladığı ve istediğiniz müzik türüne göre sınırlayabileceğiniz internet radyolarıyla da müziğin tadını çıkarabilirsiniz. Dünyanın en çok kullanılan müzik programı olan Winamp'tan da dünyanın birçok bölgesinden canlı yayın yapan internet radyolarına ulaşmak mümkün.






Son Düzenleme: Eyüp Korkusuz ~ 27 Haziran 2005 18:40