Gamekeystore var uplay origin steam keyi veriyor.Playstore var steam keyi veriyor.Orjinal isteyene imkan çok :D
internetten nasıl oyun indirebilirim ?
- 1
- 2
iyi anlatmışsın ben hiç netten oyun almadım sen aldın mıSTEAM'in efsane olan yaz indiriminden aldım.İlk olarak LevelTR=http://www.leveltr.com/index.php'ye girip PTT'den havale ile 25$'lık STEAM cüzdan kodu aldım.Cüzdan kodu almamdaki sebep kredi kartım yok.
Normal yollarda dediğin Turbobit, Uploaded gibi sitelerden indirme hızın mı? Mega, RGhost, Yandex Disk veya Microsoft'un sitesinden bir şey indirmeyi dene, o zaman gerçek hızını göreceksin.Tabi steam'den olduğundan dolayı daha hızlı iniyor.Tam nedenini bilmiyorum ama direkt server'dan olduğu için.
Kanıtlamam gerekirse Benim normal yollarda en yüksek indirme hızım 126 kb/s.Steam'de ise 640 kb/
Normal yollarda dediğin Turbobit, Uploaded gibi sitelerden indirme hızın mı? Mega, RGhost, Yandex Disk veya Microsoft'un sitesinden bir şey indirmeyi dene, o zaman gerçek hızını göreceksin.Speedtest.net'de dowload speed=0,98 Mbps upload speed=0,25 Mbps biraz yavaş :)
Son Düzenleme: cozcell ~ 05 Ağustos 2013 02:31
- 1
- 2