İnternetten para kazanma konusunda ne düşünüyorsun

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
net-sponsor
08-11-2006, 17:51   |  #26  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

Birilerinin kazanamamış olması kazanılmadığını nasıl gösterirki? Siz yeterli bilgi ve birikime sahip değilseniz elbette netten para kazanamazsınız.. Herkes kendi bildiği alandan veya araştırıp öğrendiği alandan bir kazanç elde edebilir.. Ben yaklaşık 6 yıldır internetten para kazanıyorum. Fakat netten para kazanmak oturayım paralar tıkır tıkır hesabıma aksın olayı değil :) bunu belirteyim. Biraz uğraşamk ve çabalamak gerekiyor. Herşeyden önce meraklı olmak iyi araştırmak ve biraz sabır gerekiyor. Fakat ofisinizde kafa patlatmaktanda daha kazançlı ve zevkli buda bu işin en güzel tarafı.. 2002 yılına kadar sahip olduğum sitelerden aylık 1200$ ortalama gelir elde ediyordum. O yıllarda biizm webmasterler olayın cılkını çıkardıkları için yabancı şirketler ortaklık proğramlarını Türkiyeye kapadılar. Son 1 yıldır yeniden yabancı ortaklık proğramları aktifleşti. Ayrıca pekçok Türk sponsorda websitesi olanlar için güzel kazanç kaynağı oldular. Benim favori ortaklık proğramlarıma gözatmak isteyenler www.net-sponsor.com dan bakabilirler..

namik38
08-11-2006, 21:39   |  #27  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2006

para kazanma konusunda benim ve birçok insanın ağzı yandı.birkaç ay önce sistem3 denilen bir firma vardı.biz bir alman firmayız biz çok güveniliriz filan dediler.hakkatande başta çok güzel ve dürüst çalıştılar.taki insanların güvenini kazanıncaya kadar.sonra nemi oldu ? 20 ytl sermaye ile girdiğim ve sattığım hosting başına bana 10 ytl ve onunda sattığından 5 ytl kazandıran bu sistem3 bir sabah kalktığımda yok olmuştu.55 ytl para kazanmıştım ben ve bu parayı almak için elimde ne bir iş sözleşmesi nede resmi bir belge vardı.yani açıkçası dolandırıldım.işimden ayrılmıştım ve bu tür işlere mecburen girmiştim işte.ne bir hak iddia edebildim ne polise ne de başka bir yere gidebildim.elimde resmi hiçbir belge yoktu.kazandığım para,verdiğim sermaye,o kadar internette bu işi yapmak için verdiğim uğraşlar hepsi boşa gitti.üstelik bu işe soktuğum diğer arkadaşlarada yalancı durumuna düştüm.yani bütün bu anlattıklarımın hangi birine yanayım karar veremedim.tek kazancım şu oldu.bir daha böyle işlere girmeye tövbe ettim.bana acı bir tecrübe oldu.gerçi çok param gitmedi ama dolandırılmak ağırıma gitti.anladımki bu tür firmalar insanların güvenini sağlayıncaya kadar birkaç ay dürüst çalışıyor ve sonra ansızın ortadan kayboluyor.sizde hiçbir hak iddia edemiyorsunuz.onlarda biliyor bunu.
firma aracılığı ile iş yapan sistemlere kesinlikle güvenmeyin.dolandırılırsanız hiçbir hak iddia edemezsiniz.ama hesabınıza direk para yatan sistemler bunlara göre güvenlidir.çünkü para firmaya değil direk sizin hesaba yatar.yapacaksanız bence en güvenli iş 7 ayda 450.000 ytl kazan işidir.çünkü para direk sana yatar ve sende e-kitap göndermezsen kendi kazancını kesmiş olursun.benden söylemesi.

net-sponsor
09-11-2006, 01:55   |  #28  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

[url]Net-sponsorda[/url] tanıtılan hiçbir sponsora para kazanmak için para yatırmıyorsunuz. Sizin bahsettiğiniz sistemler titan sistemi gibi ve elbette sonu belli. Zaten onlara sponsor veya ortaklık proğramıda denemez. O tarz sistemlere kesinlikle üye olmamamınızı ben de şiddetle öneriyorum. [url]Net-sponsor.com[/url] da önerilen firmalar sadece ücretsiz üye olup emailinize gelen onay kodunu tıklamanız ve hesabınızı aktifleştirmniz sonucunda komisyon ödüyor. Bir kısmı emailinize gelen mailleri okumanız karşılığında komisyon ödüyor. Ayrıca mevcut linklere tıklayarakta para kazanabileceğiniz sponsorlar var. Herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Aksine komisyon kazanıyorsunuz. Sizin bahsettiğiniz ekitap satışı tarzı proğramlarla bunları birbirine karıştırmayalım lütfen. Arada çok ama çok fark var.. Merak eden arkadaşlar www.net-sponsor.com dan tüm bilgileri kendileri görüp değerlendirebilirler..

namik38
09-11-2006, 08:31   |  #29  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2006

tıklamayla okumayla para kazandırcaz denen sistemlerden ben para filan kazanadım.**** vardı mail okuyarak para kazanma sistemi.adamlar şu an ne mail gönderiyor nede başka birşey.sadece bir kart mı ne var amaçları onu satmak.900 den fazla üyem var ve kazandığım sadece 3 lira 34 kuruş.bence tıkla kazan oku kazan yok olmadı hopla kazan işleri boş.ne paratıkla nede **** para filan kazandırmaz.ben bu işlerden şu kadar para aldım diyen bir insan dahi görmedim.

delikanli53
09-11-2006, 15:47   |  #30  
delikanli53 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,524 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

arkadaşlar bu sanal ortamda adam gibi para kazanacağım diyorsann (herkes biliyor reklam olmaz) gittigidiyor.com  veya hepsiburada.com gibi web sayfası açacaksın bu kadar. tamam büyük maliyetler gerekebili çok bir bilgim yok ama bu devirde kim kime hiç emek sarfetmeden para veriyor. mümkün mü böyle birşey elbette mümkün değil. siz siz olun bu sanal alemde kimseye güvenmeyin. bunlar sadece para tuzakları.... tabi anlayana sivri sinek saz.

warwind
10-11-2006, 04:26   |  #31  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

Delikanlı53 ve net sponsor arkadaşlara katılıyorum.7 ayda 450 Ytl olayı saadet zincirinden öte birşey değil.7 ayda 450 ytl ve benzeri şeyler bu tarz şeyleri icat edenlerin cebini doldurur, senin veyahut benim değil.

delikanli53
10-11-2006, 18:35   |  #32  
delikanli53 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,524 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

asgari ücretle adam gibi çalışır kazanırım mesela ben bilgisayarcıyım. iki tane kooperatifin muhasebesini tutuyorum akşam 18 den 23 e kadar da bir internet kafede çalışıyorum ben bu parayı riske atamam adam gibi ter döker kazanırım.

Canlas
18-11-2006, 15:00   |  #33  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
362 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2004

peki netsponsou anlatan arkadaiımız sen buradan para alıyormusun veya alan birileri gösterebilirmisin

Recep Baltaş
19-11-2006, 21:01   |  #34  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

Arkadaşlar konu daha fazla sapmadan bir dur demk gerekiyor.