internetten radyo yayını için program arıyorum

hasanasd
07-04-2009, 01:53   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj

halihazırda flatcast altyapısını kullanan bir radyomuz var. bildiğiniz gibi internet radyoculuğunun en büyük özelliği interaktif olması. neyse gelelim benim sorunuma.

şimdi yayın esnasında bir şarkı çalıyor, sohbet bölümünde ise belli bir konuda konuşuluyor ve o esnada, o muhabbete uygun bir şarkı çalmak istiyorum fakat çalacağım şarkıyı önceden dinlemek icap ediyor. bu sefer de ses yayına gidiyor.

şimdi gelelim benim soruma. yayına giden müziğin farklı, kulaklığımıza gelen müziğin farklı olmasını sağlayan bir program var mıdır? yani yayına sesi winamp ile fakat o esnada aradığım şarkıyı w.media player ile kulaklığımdan dinleyebilmemi sağlayacak bir program arayışındayım.

umarım böyle bir program vardır. yardımlarınız ya da önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son Düzenleme: hasanasd ~ 07 Nisan 2009 01:58
k.akbalik
07-04-2009, 02:22   |  #2  
Taze Üye
19 mesaj

Aimp 2 programını yükleyin. Bu sayede bağımsız olarak iki müziğide dinleme olanağına sahip olursunuz.
Ama bahsettiğiniz gibi bir programın olacağını sanmıyorum.

Son Düzenleme: k.akbalik ~ 07 Nisan 2009 02:23
hasanasd
07-04-2009, 02:27   |  #3  
OP Taze Üye
19 mesaj

yani aslında aradığım programdaki özellik şu. ses kartının mavi renkli çıkışına winampın sesini yeşil renkli çıkışa da w.media playerin sesini gönderebilmesi. aimp 2 de böyle bir özellik var mı yoksa? eğer böyle bir program varsa gerçekten çok faydalı olur. inşallah vardır.

k.akbalik
07-04-2009, 02:45   |  #4  
Taze Üye
19 mesaj

Bu işlevi ses kartı yapıyor sanırım. ek bir programa ihtiyaç yok diye biliyorum ama. donanımcı arkadaşlar daha iyi bilgi verirler sanırım yarın itibariyle...

hasanasd
07-04-2009, 02:47   |  #5  
OP Taze Üye
19 mesaj

evet haklısın sabah ola hayr ola. büyük ihtimalle donanımdan halledilen bir problemdir. tabi gönlümüz yazılımdan yana hallolmasında.

hasanasd
08-04-2009, 00:52   |  #6  
OP Taze Üye
19 mesaj
k.akbalik
Bu işlevi ses kartı yapıyor sanırım. ek bir programa ihtiyaç yok diye biliyorum ama. donanımcı arkadaşlar daha iyi bilgi verirler sanırım yarın itibariyle...
donanımcı arkadaşlar bu konuya teğet geçmişler anlaşılan.Ağlıyor

Halukibrahim
16-11-2009, 23:15   |  #7  
Taze Üye
1 mesaj

Selam sırf sizin sorununuzu görünce üye oldum Sorununuzu halletiniz mi ?
eğer halledemeyseniz eğer hala ?
Mixerden yayına geçerek bu sorundan kurtulabilirsiniz
;-) hiç bir programa vs gerek yoktur .
listedeki  şarkı çalarken siz istediğiniz bir kaynaktan müzik dinleyebilirsiniz ve hiç bir ses yayina gitmez ekleyeceginiz şarkıyıda listenin en üstüne aldınızmı sorun kalmaz
winamp veya media player gibi kullanışlı değil Mixerden yayın yapmak  ama sizin sorunuzunu
mixerden yayın çözer yardım isterseniz eğer ? buraya veya mailime  yazmanız yeterlidir
djx-djx-@hotmail.com    kolay gelsin

Son Düzenleme: Halukibrahim ~ 16 Kasım 2009 23:20