internetten tam ekran video izleyememe sorunu

engin_352009
14-04-2009, 13:19   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

merhaba arkadaşlar, benim sorunum şu;internetten tam ekran video izlemeye çalıştığımda ekran donuyor.  tam ekran modundan çıkınca hiçbir sorun yok. videoları 4-4lük izleyebiliyorum. sizce sorun ne olabilir? NOT: bahsettiğm sorun sadece internet ortamında izlemeye çalıştığım videolarda oluyor. yani DVD-CD, flash bellek yada pcde kayıtlı videoları media player ile tam ekraN izlerken sorun yok.

Fatih_ARMAĞAN
14-04-2009, 13:28   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj

java veya flash player ile ilgili bir sıkıntı olabilir.

java nınve flash player ın son sürümünü edinerek bi deneyin.

engin_352009
14-04-2009, 13:37   |  #3  
OP Taze Üye
6 mesaj
sakarboy
java veya flash player ile ilgili bir sıkıntı olabilir.

java nınve flash player ın son sürümünü edinerek bi deneyin.

flash player ın en güncel sürümünü kullanıyorum. fakat pcde java henüz kurulu değil. sizce javanın kurulu olmamasından olabilirmi? yada şöyle sorayım java flv. uzantılı dosyaları yürütmek için bir araç sayılırmı?

Fatih_ARMAĞAN
14-04-2009, 13:49   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj
engin_352009
flash player ın en güncel sürümünü kullanıyorum. fakat pcde java henüz kurulu değil. sizce javanın kurulu olmamasından olabilirmi? yada şöyle sorayım java flv. uzantılı dosyaları yürütmek için bir araç sayılırmı?
sayılmaz. onun için flash player ve shocwave player gerekir.

yakisiklix
01-06-2009, 16:17   |  #5  
Taze Üye
2 mesaj

bilmiyorum sorunu hallettin mi ama sorunun cozumu cok basit esasinda directx hizlandiricisi ile ekran kartinizin uyusmamasinda ileri geliyor bunu cozmenin yoluda cok basit baslat/donatilar/sistem araclari/sistem bilgisini acip araclardan directx taraci araci acip ekran bolumune gelip directdraw hizlandirmasini devre disi birakmak tabi bunu yapmanin bir dez avantasida yuksek cozunurluklu oyunlarda sorun cikmasidir bunlarin hepsini toptan cozmanin yoluda iyi bir ekran karti almanizi tavsiye ederim
sistem bilgisine calistirdanda ulasabilirsiniz msinfo yazmaniz yeterlidir
saygilarimla

yakisiklix
01-06-2009, 16:21   |  #6  
Taze Üye
2 mesaj

ozur dilerim msinfo msinfo32 olacak