İnternetten Tv izleyin radyo dinleyin
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.kardeş güzelde netten bu tür aktıviteler çok download yiyormuş bende yeni öğrendim limitli kullanıcıların dikkatli olmasını tavsiye ederim
EVET DOSTUM LİMİTİ OLAN KULLANICILAR İÇİN NAALESEF SORUN OLABİLİR. EN İYİSİ ÇOK SIK İNTERNETE GİREN VE DOWNLOAD YAPANLAR SINIRSIZ İNTERNET KULLANMALI, LİMİTLİ İLE ARASINDA ÇOK FAZLA FİYAT FARKI YOK ZATEN.
stimulate04EVET DOSTUM LİMİTİ OLAN KULLANICILAR İÇİN NAALESEF SORUN OLABİLİR. EN İYİSİ ÇOK SIK İNTERNETE GİREN VE DOWNLOAD YAPANLAR SINIRSIZ İNTERNET KULLANMALI, LİMİTLİ İLE ARASINDA ÇOK FAZLA FİYAT FARKI YOK ZATEN.Evet 512 limtisizm var.Bugün 99 ytl fatura geldi.Ne işse aylık 83 YTL diye almıştım.Hep 100 ytl geliyor.
Dostum sen bi kontrol ettir bağlantını, limitsiz olsa neden fazla fatura gelsinki?
kdv ötv gibi vergiler yüzünden ....
limitlide 21 ytl falan yazıyor vergiler eklenince 29 ytl oluyor...
saygılar...
Türkiyede vergiler çok yüksek.Sömür babam sömür.Aslında bu yüksek vergiler ülkenin gelişmesini de engelliyor.Bence bilgiye erişmek parasız olmalı.Ben böle düşünüyorum.
Ama gelde bunu mesleksiz insan yığınlarının üstüne çöreklenmişlere anlat.
BİLGİYE ULAŞMAK BELEŞ OLMALIDIR.
boppBİLGİYE ULAŞMAK BELEŞ OLMALIDIR.Kütüphaneler ücretsiz mesela..
Kitaptan fotokopiye yine para istiyorlar tabi..:))
İnternet daha güncel ve daha hızlı bir seçenek.Devlet kütüphanelerinin içler acısı hali ortada.Yeni kitap alımları çok az.Dünya hızla değişmekte.Arşivlemeden habersizler.Kitaplar ve kütüphaneler herzamam var olacaktır ve bar olmalıdırlar.
AMA BİR AYAĞIMIZ YERDE OLDUĞU SÜRECE GÖKLERE ERİŞEMEYİZ.Bu gibi sorunlar genellikle köylülüğü aşamamış, mesleklerin bir kenara itilip makam sahipliğinin yüceltildiği ülkelerde görüldüğüde bir gerçektir:)YİNE DE ENSEYİ KARARTMAYALIM:)